Панел на KENWOOD???

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Панел на KENWOOD???

Мнениеот GoGo82 » Сря 25 май 2005 9:45

Колеги, интересува ме дали закачането на панела към тялото на CD на KENWOOD е по един и същи начин!? В смисъл дали заключващите механизми на един модел са като на друг или са разрични...??? Става въпрос за моделите от преди 2-3 години.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 26 май 2005 22:51

Много е отнусително , смисъл всяко поколение модели е различно не само на външен вид но и доста елементи които не се забелязват на пръв поглед са променени , та такаче зависи от конкретните модели.
Аз съм имал няколко КенМууда и не се сещам точно ,но ако се закачи панела , това не е гаранция че радиото ще тръгне :!: Такаче пробвай и успех :wink:

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Пет 27 май 2005 9:30

Мен ме интересува само захващането на панела дали пасва. Трябва ми задната част на панела, която да съвпада със заключването на моето CD. А по принцип знам, че не може да тръгне да работи с панел от друг модел. Преди време пробвахме с един приятел, че си беше загубил панела и нищо не стана, а моделите се различаваха с това, че неговият имаше и RDS (всичко друго-дизаин,показатели,функции,захващането на панела им бяха еднакви).
didodi написа:...Аз съм имал няколко КенМууда и не се сещам точно ,но ако се закачи панела , това не е гаранция че радиото ще тръгне ....

Ако не беше "имал", а "имам" щях да те помоля да ги пробваш... :? :)
Имам една идея и сигурно се досетихте за какво ми е само задната част от панел със същото заключване като моето... :wink:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 27 май 2005 18:42

Абе аз все още имам кенууд за унит , ама е малко по-различен - минидиск :lol: та едвали да ти свърши работа.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”