Едно въпросче относно колоните pineer
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Едно въпросче относно колоните pineer
Значи имам идеята да си сменя всичките говорители в колата (8 бр. фабрично) с pioneer.Ще има ли ефект от това и необходимо ли е да купувам и усилвател за тях ?
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Ммм дааа, зависи какви са ти старите и какви Пионерки искаш да слагаш. усилвателя винаги си е за предпочитане, ама си зависи и от тебе как искаш да е звука щото 8 парчета не са си малко.
А относно Косе БОСЕ - нечовешко.
Ама и цените са си нечовешки. Има ли некои който да предлага такива или пък магазини или доставчик за БГ?
А относно Косе БОСЕ - нечовешко.

- Велислав
- Автомобил:
- Двигател:
didoboy написа:А относно Косе БОСЕ - нечовешко.Ама и цените са си нечовешки. Има ли некои който да предлага такива или пък магазини или доставчик за БГ?
Phone: ++359 2 9657911
Company: Ariescommerce Ltd.
65, Cherni vrah Blvd, POBox 46
1407 Sofia
Bulgaria
Phone Number: ++ 359 2 962 6745

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:ами ще погледна за това не бях се сетил.ако са bose да не ги сменям и да си сложа два елипса на кората и една туба ?как мислите дали ще стане ?
тва с Босе-то беше по скоро майтап.освен ако Фау Ве-то ти не е някакъв последен модел специален обаче ако е така съмнявам се че ще те притесняват колоните точно.харесай си някакви пайнерки или кажи каква ти е колата.и ще се опитаме да помогнем.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
Туба с усилвач изотзадзе!!! Това е верно решение - отпред остави оригиналните!!! И най-важното - кората и уплътняването и - ако е направена качествено - звука е просто убийствен!!!
Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
Поздрави
ZB
http://autodiags.net-bg.net
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
ами колоните са ми NOKIA .Те си свирят добре но имам един малък проблем с колата.Значи тя е Голф 3 с 5 врати и с 60л. бутилка за газ ,така е вкарана.Много добре е направена и не искам да я развалям.Окачена е на две тръби (незнайно защо) и ако сложа и една туба нещата излизат от контрол.Аз съм футболен съдия и пътувам доста често.Аз сега едвам си събирам саковете
Идеята ми беше следната понеже не съм кой знае какав специалист относно музики но съм страшен фен на хубавата музика може да не я слушам силно но искам да знам ,че когато икам да си усиля ще мога да го направя без да ми пръщи и криви
.Прави сте че фабричната музика с свири много добре но едната пищялка не свири и колоната в предната дясна врата не свири.Не знам каква е причината но си мислех че ако ги сменя всичките и сложа да кажем един бас за открит монтаж ще стане идеално.Но вие ще кажете (или поне се надявам
)

Идеята ми беше следната понеже не съм кой знае какав специалист относно музики но съм страшен фен на хубавата музика може да не я слушам силно но искам да знам ,че когато икам да си усиля ще мога да го направя без да ми пръщи и криви

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Като за начало защо не погледнеш не свирещите говорители? Най-вероятно проблема е в кабелите/свръзките. Няма смисъл да хвърляш един куп пари само за да установиш че след това разликата е минимална. Също така си изясни дали кривенето идва от усилвателя или от говорителите. Най-просто казано усилвателя криви ( при волумето на мах ), а говорителите пръщят, хлопат, дерат, пушат
.. ( при усилвател с по-голям мощност от тази която говорителите могат да понесат ).
Така например с една смяна на кас'тофончето може да оправиш всичко...

Така например с една смяна на кас'тофончето може да оправиш всичко...
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
ама виж сега CDто ми е pioneer DEH-P5600MP доста се изръсих за него и си мисля че не е в него проблем.Относно говорителите си свирят добре но просто ми се иска нещо по така
Без усилвател съм така си беше и CD си ги захранва добре но си мислех че ако си купя 8 pionera (да кажем малко над средния клас) и сложа още два на кората може и да се получи нещо много по добро с усилвател разбира се ???

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”