Имам такова Пионерче касетофон, ама не мога да го подкарам...
Като го пусна и за момент започват да шумят говорителите-за около 2 секунди и след това тишина.Иначе дисплея свети и избира станции, абе с две думи работи ама не мога да му изкарам звук от колоните.
Ако може някои да ми даде малко повече инфо за този касетофон
КЕН-М6300
Re: КЕН-М6300
marine написа:Имам такова Пионерче касетофон, ама не мога да го подкарам...
Като го пусна и за момент започват да шумят говорителите-за около 2 секунди и след това тишина.Иначе дисплея свети и избира станции, абе с две думи работи ама не мога да му изкарам звук от колоните.
Ако може някои да ми даде малко повече инфо за този касетофон
проблема според мен не е в касетофона. Имах същия проблем оказа се скъсан кабел на една от колоните (накасяваше някак си) и кат вържех въпросната колона всичко млъкваше, махнех ли я сичко си работеше. Пробвай да вържеш някаква колона за да разбереш дали е от касетофона, ако засвири може да е като при мен.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Виж кой ти е модела на касетофона и в www.google.com 

Благодаря на всички помогнали...подкарах го.Наистина говорителя не беше добре.Сега си бачка перфектно,но....не помни станции.Запаметява ги докато не загася колата,след което при ново подаване на контакт всичко отначало. Понеже аз съм си свързвал кабелите-предния касетофон беше изтръгнат и остана един сноп кабели само,искам да попитам как помни касетофона-батерия ли има или постоянен + от някои кабел и 12 волта ли е?
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”