Антена на пасат

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
kolmkol
Автомобил:
Двигател:

Антена на пасат

Мнениеот kolmkol » Сря 21 сеп 2005 10:52

В задната част на тавана на В3-та имам антена.Но проблема е, че в гнездото за радиото няма кабел идващ от нея.Възможно ли е да е срязан, или въобще няма такъв?И още един въпрос: ако има, откъде минава този кабел?

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 21 сеп 2005 10:59

Аз не бих се учудил ако е менте. На едно причтелче на голфа 1 години си слушахме радио без проблем когато от една паростуика падна антената, която беше на тавана в задния му краи, беше залепена и от долу дори нямаше дупка gruebel :dontknow:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Сря 21 сеп 2005 16:45

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Re: Антена на пасат

Мнениеот Rumen » Сря 21 сеп 2005 19:05

kolmkol написа:В задната част на тавана на В3-та имам антена.Но проблема е, че в гнездото за радиото няма кабел идващ от нея.Възможно ли е да е срязан, или въобще няма такъв?И още един въпрос: ако има, откъде минава този кабел?

Ще ти кажа как е в B5 комби. Не мисля, че в B3 е по-различно. Антената на покрива е активна, но се "храни" (+12V) от оригиналното радио (системата е разработка на VW, но мисля че не е сега момента да обсъждаме). От Антената на тавана кабела тръгва по лявата колонка и влиза в левия праг по който стига до таблото и ... от там вече е ясно.

Погледни и линка, който е препоръчал Sunny, там също съм описал някои неща.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”