Благодаря на всички избрали сервиз ауспуси "Лазаров&

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
hackney
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hackney » Пон 14 май 2007 14:31

И още един глас за Лазаров.Ако някой все още се чуди дали да "избушва" катализатора само или да го замени с резонаторно гърне,отговора е-Лазаров!Преди година махнах катализатора и преди няколко дни,нещо започна да дрънчи."Избушването" на моя се е състояло в замяната на катализатора с тръба,напъхана в оригиналното катализаторно гърне(Лазаров ми показа какво са направили предишните майстори).Сега съм с катализаторно гърне,което е с три камери(по думите на Лазаров) и с 2 г. гаранция.Звукът (ако може да се нарече така липсата на такъв) е разкошен.Работата е за около час и половина,на цена от 70 лв. с труда.

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Пет 18 май 2007 15:57

Благодаря ти приятелю за хубавите думи. Как си го написал, направо ми взе акъла. Радвам се, че така високо си оценил старанието и труда ми. :D Няма да забравя, ще се реванширам.
И бирата е от мене........ :beer

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Пет 01 юни 2007 14:30

Oще едно положително мнение за този сервиз. Човекът е точен и работи бързо и качествено. ;)

Потребителски аватар
CARAVELLE_VR6
Автомобил: VW T4
Двигател: AAC 1995
Контакти:

Мнениеот CARAVELLE_VR6 » Чет 07 юни 2007 21:23

Давам още 6 гласа за аспуси Лазаров:
Т4 - бензин - 3бр. - на 2 години са 2 от бусовете и се карат непрекъснато и то на ГРАДСКО!
Пасат Б3 - ТДИ - 1бр
Пасат Б2 - 1.8 безин - 1бр
Ауди 100 - 2.0 бензин - 1бр
Качествени, бързо и коректно - много добри цени!!!
Браво!

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Вто 02 окт 2007 10:37

Здравейте приятели, първо едно голямо БЛАГОДАРЯ за доверието което ми оказвате, и за коректните ни взаимоотношения.
Спазвам обещанието си да дам информация за новият модел ауспуси, от които се интересуваха много колеги.
Системата е взаимствувана от инсталаций за спортни и особено голямо литражни автомобили. Преизчислена и конструирана за стандартни модели. Ето и съвсем кратка техническа характеристика:
- облекчаване на съпротивлението на ауспуховата система с 55-65%;
- промяна звук 5-7% в нисък басов тембър;
- нискочестотен звук 12-15Hz (недоловим и недразнещ слуха);
- покриване на общоприетите норми за шумност;
- намален разход на гориво поради изключително ниското съпротивление;
Особености: Поради спецификата, ауспусите задължително се изработват по поръчка, инндивидуално за всеки модел автомобили,( съобразявайки се от вид ДВГ, кубатура, мощност и т.н.) за да се постигне максимално добър ефект и звук. Изключително качествена и съвременна технология, така наречените "гърнета хибриди". Без промяна на външната визия на ауспуховата система като цяло се постигат високи резултати.
Увеличавам гаранцията от 24м. на 30м. гаранция, а за стари клиенти има отстъпки.

С уважение: инж. Лазаров

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 02 окт 2007 16:42

Увеличавам гаранцията от 24м. на 30м. гаранция, а за стари клиенти има отстъпки.
Съществува ли вероятност да се закупи елемент от вас без монтаж ( просто е по сложно да се ходи до София за тази цел ) и как стои въпроса за гаранциите тогава ( ако може )

ауспуси Лазаров
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ауспуси Лазаров » Съб 06 окт 2007 9:52

Колега, съжалявам не работя по този начин. Ако желаете обадете ми се по телефона да се уговорим и заповядайте. Каквото е необходимо да се направи по ауспуха на автомобила ще бъде извършено, с полагащата се гаранция.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 07 окт 2007 10:29

Колега, съжалявам не работя по този начин.

Няма проблеми , разбираемо е .... :) То си е и Ваше право .... искам само да уточня , че въпроса ми нямаше някакви търговски елемент , просто въпреки че често минавам из София , винаги съм със служебна кола ( слава богу , в тази касапница :oops: ) и би ми било по удобно да " мина и замина " .... нищо ... вече знам .... :)

Потребителски аватар
kretenia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kretenia » Вто 27 май 2008 22:09

Искам да споделя впечатленията си и разочарования от Лазаров.Карам Пасат 1.8Т,2001г. отидох при него да ми махне катализатора,той ми предложи да свали кат. и да го махне,като на негово място в кожуха ми направи рез. гърне-цена120лв,попитах дали има интерес да ми изкупи стария катализатор и той ми каза,че няма,при което аз му заявих,че ще си го взема,той ОК ще ти го събера в една кофа.Дотук добре,но какво беше разочарованието като отидох да си взема колата-катализатора ми се оказа метален а не керамичен,както всички знаем че е,разликата е там-за керамичен можеш да вземеш 100-тина лева,а за метален........Моя съвет не си оставяйте колите без надзор при този човек.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 07 ное 2008 13:14

Катализатора си е метален!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”