сложих си втулки за повдигане - невероятен ефект!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сложих си втулки за повдигане - невероятен ефект!
колеги, препоръчвам на всеки да си сложи такива (под чашките на амортисьорите), аз току-що сложих на вентото и ефекта е поразителен, майстора който ми ги сложи също работи перфектно, сервиза е под ведомствената книжарница, вижда се от пътя, той каза че е измислил това с втулките. Много съ, доволен! Ето телефона на майстора - препоръчвам ви го -0888918913
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Damian01 написа:чашката се маха и втулката се набива на амортисьора и чашката ляга върху втулката. така колата се повдига - повярвайте ми ефекта е невероятен, колата е като излязла от завода!
Първо колко пари и второ как е като стабилност на пътя?И трето къде тоз маестро бе?..нали и аз съм от Варна...издай таз пуста тайна!
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Струва по 20 лева на амортисьор всичко - сваляне, поставяне на втулката, самата втулка, сглобяване на амортисьора. намира се под ведомствна книжарница долу до гарата, срещу нея в уличката - гараж със синя врата, пише амортисьори, ходова част, над гаража има голяма табела "център за красота". Това е телефона на майстора - 0888918913. Центура на тежестта не се измества, има си определени сантиметри, с които се повдига колата. Това с втулките е супер, много по-добре според мен отколкото нови пружини.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”