Грамотно регулиране на фарове в Пловдив?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Грамотно регулиране на фарове в Пловдив?
Здравейте колеги, някой дали може да ме ориентира, къде в Пловдив могат да регулират хубаво фаровете на Венто, защото сега се събират в точка 

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
В почти всеки добър сервиз има апарати за реглаж на фаровете, лично аз моите ги регулихар по тази схема
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=42520

- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
реглаж
онзи ден бях в СБА-то в края на брезовска... не съм доволен... след раглажа им лъчовете ми се събираха на 10м от колата, като левият светеше яко на дясно, а според техните хапаратури светел правилно...
както винаги си довърших работата сам....
Bahama man тази схема не ми вдъхва доверие, с тези 5м. , много близко ми се струват да падат... имаше др. схема с формули как се смята, на тези нищо точно не се разбира.... браво че си успял

Bahama man тази схема не ми вдъхва доверие, с тези 5м. , много близко ми се струват да падат... имаше др. схема с формули как се смята, на тези нищо точно не се разбира.... браво че си успял

Последна промяна от Batmirko на Чет 24 яну 2008 20:39, променено общо 1 път.
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стандарта е хоризонталната линия която разделя светлата от тъмната част да свети на 40 метра пред колата по равен път. От там нататък картинката е един правоъгълен триъгълник. Мери се височината на фара(до центъра му) и на 10 метра пред колата се настройва височината на хоризонталната линия да е с 1/4 по-ниско от височината на фара. А за странично нагласяне не съм 100% сигурен какъв е кртерия, мисля че трчбва да сочи все направо, но не съм сигурен това може и на око.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”