Пич това е последното, което ти пиша, защото си писахме и на лични, явно си доста озлобен.Има три коли които сме преработили тотално,като екстериор и трите, не го мисля само аз има доста положителни мнения за тях, станаха доста добре.А цена от 1500лв. за почти цялостно пребоядисване + преработка на врати,панели,брони,капаци ...е няма как да стане.Това е голямо недоразумение.Съжалявам за което.iliev77 написа:Ок! щом искаш да изпадаме в подробности, ще ги кажа за да не излиза че си измислям....
1. Заден ляв панел (калник) има петно 15 на 15см матирало петно - това е станало след вашата намеса като излезна от камерата
2. При същата процедура сте ми изшлайфали пластмасата на лявото огледало и крайщата на предната броня.
3. Задната броня е цепнахте за да видите как трябва да стои по продължение на веждата - щяхте вие да ми ги правите но в последствие ми обявихте 270 лв на броня и аз се отказах....
Има неща не е като да няма НАЛИ ? А.... сетих се, дръжките трябваше и те да са с цвета на колата ама нямахте време А? те са към панел-врати.................................Дано съм ви бил полезен, все пак това ви беше първата клиентска кола за тунинг....мисля че занапред може и да изгладите нещата.....
btv Обадихте ми цени такива като за професионалисти а всъщност се учихте на моята кола ХАХАХАХАХАХАХА .......
Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:Пич това е последното, което ти пиша, защото си писахме и на лични, явно си доста озлобен.Има три коли които сме преработили тотално,като екстериор и трите, не го мисля само аз има доста положителни мнения за тях, станаха доста добре.А цена от 1500лв. за почти цялостно пребоядисване + преработка на врати,панели,брони,капаци ...е няма как да стане.Това е голямо недоразумение.Съжалявам за което.iliev77 написа:Ок! щом искаш да изпадаме в подробности, ще ги кажа за да не излиза че си измислям....
1. Заден ляв панел (калник) има петно 15 на 15см матирало петно - това е станало след вашата намеса като излезна от камерата
2. При същата процедура сте ми изшлайфали пластмасата на лявото огледало и крайщата на предната броня.
3. Задната броня е цепнахте за да видите как трябва да стои по продължение на веждата - щяхте вие да ми ги правите но в последствие ми обявихте 270 лв на броня и аз се отказах....
Има неща не е като да няма НАЛИ ? А.... сетих се, дръжките трябваше и те да са с цвета на колата ама нямахте време А? те са към панел-врати.................................Дано съм ви бил полезен, все пак това ви беше първата клиентска кола за тунинг....мисля че занапред може и да изгладите нещата.....
btv Обадихте ми цени такива като за професионалисти а всъщност се учихте на моята кола ХАХАХАХАХАХАХА .......
Не съм озлобен... ти искаше да се изтъкнеш, че споменатото ми по горе не е по ваша вина.... ПРОСТО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ ТОВА Е !!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ее,сега и аз се намесвам с няколко думи.
Илиев777,ти кво си толкова недоволен ве,след голямо чудене къде да си оставиш колата да ти я правят се спря на хеед.Е що
Гледам те често ходиш да се разправяш за квото не си доволен,ама то нества да даваш зор да я изкарат колата и след време да ти скимне че нещо небило както трябва.Ми да си гледал навреме ,да не си давал зор на хората
Отделно съсипа настроението на доста хора покрай събора.
Евалата на хората че все още ти обръщат внимание.
Колата ти си е екстра,незнам кво толкова те дразни,но мисля че винаги има какво да желаеш,а ти като гледам вече си минал от тази страна да правиш нови и нови неща
Няма лошо,манията навсеки се увеличава със всяко ново нещо.
Айде стискайте ръцете и продължавайте с новите неща
Илиев777,ти кво си толкова недоволен ве,след голямо чудене къде да си оставиш колата да ти я правят се спря на хеед.Е що

Гледам те често ходиш да се разправяш за квото не си доволен,ама то нества да даваш зор да я изкарат колата и след време да ти скимне че нещо небило както трябва.Ми да си гледал навреме ,да не си давал зор на хората

Отделно съсипа настроението на доста хора покрай събора.
Евалата на хората че все още ти обръщат внимание.
Колата ти си е екстра,незнам кво толкова те дразни,но мисля че винаги има какво да желаеш,а ти като гледам вече си минал от тази страна да правиш нови и нови неща

Айде стискайте ръцете и продължавайте с новите неща

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Само да допълня, че ivavw и ilev77 са един и същи човек.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм потресен от случващото се.Чудех се от известно време редно ли е да се бутам и да изказвам мнение, но сега вече не се сдържах.Не виждам защо се създават такива интриги, такава злоба и такава ненавист.От гледната точка на човек, който също се е захванал по мащабен "проект" искам да кажа, че само наивен човек не би си предвидил допълнителни пари върху цената, която са му казали при първоначалния план УСТНО.Автомобилния тунинг е материя, при която ВИНАГИ изскача нещо допълнително, и човек винаги трябва да си има 1 на ум и да разсъждава трезво - с пръдня боя не става (едно 500 кинта настрана трябва да има е така за нещо непредвидено).Не виждам защо трябва да има сърдити и тн.ГОЛЕМИ ХОРА СМЕ по дяволите.Матирало петно (без да съм виждал конкретното) се маха точно срещу 10 лева за паста и машинка от приятел за пастиране.И може би ако имаха възможност да довършат започнатото щяха да приемат момчетата тая рекламация.Не е хубаво така да се хапем.Не заемам ничия страна, нито Хеед е моя фирма, а с Илиев сме се виждали един път.Просто ми прави впечатление, че от едната страна се сипят нападки на границата на ругаенето, а от друга се отговаря с мек тон.
Знам братле, НЕ Е приятно да има разминаване в цената да ти кажат едно а после друго да излезе.Ама очевадно е че не е нарочно, просто някакво недоразумение.Незнам колко е фрапантна разликата в цената, ама аз съм на принципа като се хвана на хорото да го играя.Ако нямам сили, просто не се хващам.С най-добри чувства написах по-горното и не претендирам за обективност и запознатост по случая.
Знам братле, НЕ Е приятно да има разминаване в цената да ти кажат едно а после друго да излезе.Ама очевадно е че не е нарочно, просто някакво недоразумение.Незнам колко е фрапантна разликата в цената, ама аз съм на принципа като се хвана на хорото да го играя.Ако нямам сили, просто не се хващам.С най-добри чувства написах по-горното и не претендирам за обективност и запознатост по случая.
scirocco gt написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55814&postdays=0&postorder=asc&start=0
Евала пич, колко време загуби за да го разбереш

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iliev77 написа:scirocco gt написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55814&postdays=0&postorder=asc&start=0
Евала пич, колко време загуби за да го разберешщо не ме пита - жена ми също има акаунт тука а в тунинг.бг не съм си правил и използвам нейния IvaVW..... незнам кой е злобния в момента...

Vlad777 написа:Абе iliev77 ти нали си забърса всичките мнения и си тръгна от този форум?!? Що се връщаш сега!? Няма смисъл... Не ти харесва тука - вервай ми!
Има лични за тая цел - не му цапай на човека темата.... Аз си изразих мнението за сервиза и това е. Не съм си измислил нищо.... А относно връщането ми, аз съм се разбрал с dobrinb на лични.
Не мога да разбера що съм ви крив на всички, знаеш ли колко много хора са недоволни ама не пишат тук защото всички скачате... Не всичко е розово в тоя Живот братле и никой не може да те спре да изразяваш собствено мнение....

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
на вниманието на г-н ПЕТРОВ и г-н ИЛИЕВ
много се извинявам 4е се намесвам но ве4е не се сдържах,ама и двамата сте мъже ,или поне претендирате за нещо!нужно ли беше да се стигне до горе изписаните глупости и да се занимават вси4ки с вашите недоразумения
каквото било било;или се изясняваите о4и в о4и или приклю4ваите с простотиите
поне ако някои продължи от вас да се заяжда ,не му прави 4ест да е от компютърното пространство,а и ще покаже какъв му е умствения грамаж
така или ина4е въпроса е приклю4ен ве4е-наклепано е с доста простотии;АИ СТИГА ТОЛКОВА господа
благодаря за вниманието

много се извинявам 4е се намесвам но ве4е не се сдържах,ама и двамата сте мъже ,или поне претендирате за нещо!нужно ли беше да се стигне до горе изписаните глупости и да се занимават вси4ки с вашите недоразумения

поне ако някои продължи от вас да се заяжда ,не му прави 4ест да е от компютърното пространство,а и ще покаже какъв му е умствения грамаж

така или ина4е въпроса е приклю4ен ве4е-наклепано е с доста простотии;АИ СТИГА ТОЛКОВА господа

благодаря за вниманието
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
човече,ти незнаеш всичко по тази процедураniks76 написа:на вниманието на г-н ПЕТРОВ и г-н ИЛИЕВ![]()
много се извинявам 4е се намесвам но ве4е не се сдържах,ама и двамата сте мъже ,или поне претендирате за нещо!нужно ли беше да се стигне до горе изписаните глупости и да се занимават вси4ки с вашите недоразумения![]()
поне ако някои продължи от вас да се заяжда ,не му прави 4ест да е от компютърното пространство,а и ще покаже какъв му е умствения грамаж![]()
така или ина4е въпроса е приклю4ен ве4е-наклепано е с доста простотии;АИ СТИГА ТОЛКОВА господа![]()
благодаря за вниманието

въпреки че му беше предложено на илиев да се коригират нещата(естественно да си плати) ,той продължава да е недоволен.Илие в,кажи с колко ти намалиха цялата сума.Сподели като си почнал и кажи колко ти взеха за цялата олелия,щото въпреки че си БЪРЗАЛ да извадиш колата си все така недоволен.Е поради що ве човек

Относно тва че си си тръгнал и отново се връщаш във форума,разбира се че всички тук ,след изказванията ти и изтриване на снимковия материал ще са ти сърдити,но кво от тва.То си е твое решение.Аз съм сигурен че ако отново ти се наложи да правиш нещо по-сериозно,отново ще потърсиш Ицето

Мисля че с разправии няма да стигнете до никъде,така че сядайте да пиете по едно и си стискайте ръцете

Първо брато не съм бързал да вадя колата НИКОГА. Колата ми беше изкарана след два месеца отпред и Милен ми каза че сумата ми е xxxx лв. Отидох на другия ден и им платих веднага... Това е.. Не искам повече да си говорим глупости. Ще си завърша колата - Хеед не са единствения сервиз... Единственно мога да кажа едно Извинявай на момчетата от Хеед ако съм прекалил, но както и аз така и Ицо не пада по гръб
Свестни са, но им трябва малко конкретизираност на цените в тази насока '' Оптичен Тунинг'' . Не искам да се карам с никой тук, писнало ми е.

- angel_georgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Аз искам да попитам в този сервиз, т. като явно са VW маняци, дали могат да ми намерят предни 2 калника от Golf 3 Cabrio 1998-2002, защото планирам един тунинг с фарове Hella за голф 3 кабрио и Голф 4, които са с дизайна на Голф 5, но никъде не откривам такива, а не искам да стане с преправяне
Освен това предните и задните калници трябва да се раздуят! Ако може да го направите ми кажете цена (по добре на ЛС), за да го обмисля. 10Х предварително
П.С.: Като прочетох по-горе написаното, личното ми мнение е, че колегата Илиев777 не е много прав

Освен това предните и задните калници трябва да се раздуят! Ако може да го направите ми кажете цена (по добре на ЛС), за да го обмисля. 10Х предварително

П.С.: Като прочетох по-горе написаното, личното ми мнение е, че колегата Илиев777 не е много прав

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”