Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 23 юни 2007 10:53

iliev77 написа:Ок! щом искаш да изпадаме в подробности, ще ги кажа за да не излиза че си измислям....
1. Заден ляв панел (калник) има петно 15 на 15см матирало петно - това е станало след вашата намеса като излезна от камерата
2. При същата процедура сте ми изшлайфали пластмасата на лявото огледало и крайщата на предната броня.
3. Задната броня е цепнахте за да видите как трябва да стои по продължение на веждата - щяхте вие да ми ги правите но в последствие ми обявихте 270 лв на броня и аз се отказах....
Има неща не е като да няма НАЛИ ? А.... сетих се, дръжките трябваше и те да са с цвета на колата ама нямахте време А? те са към панел-врати.................................Дано съм ви бил полезен, все пак това ви беше първата клиентска кола за тунинг....мисля че занапред може и да изгладите нещата.....
btv Обадихте ми цени такива като за професионалисти а всъщност се учихте на моята кола ХАХАХАХАХАХАХА .......
Пич това е последното, което ти пиша, защото си писахме и на лични, явно си доста озлобен.Има три коли които сме преработили тотално,като екстериор и трите, не го мисля само аз има доста положителни мнения за тях, станаха доста добре.А цена от 1500лв. за почти цялостно пребоядисване + преработка на врати,панели,брони,капаци ...е няма как да стане.Това е голямо недоразумение.Съжалявам за което.

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 11:12

scirocco gt написа:
iliev77 написа:Ок! щом искаш да изпадаме в подробности, ще ги кажа за да не излиза че си измислям....
1. Заден ляв панел (калник) има петно 15 на 15см матирало петно - това е станало след вашата намеса като излезна от камерата
2. При същата процедура сте ми изшлайфали пластмасата на лявото огледало и крайщата на предната броня.
3. Задната броня е цепнахте за да видите как трябва да стои по продължение на веждата - щяхте вие да ми ги правите но в последствие ми обявихте 270 лв на броня и аз се отказах....
Има неща не е като да няма НАЛИ ? А.... сетих се, дръжките трябваше и те да са с цвета на колата ама нямахте време А? те са към панел-врати.................................Дано съм ви бил полезен, все пак това ви беше първата клиентска кола за тунинг....мисля че занапред може и да изгладите нещата.....
btv Обадихте ми цени такива като за професионалисти а всъщност се учихте на моята кола ХАХАХАХАХАХАХА .......
Пич това е последното, което ти пиша, защото си писахме и на лични, явно си доста озлобен.Има три коли които сме преработили тотално,като екстериор и трите, не го мисля само аз има доста положителни мнения за тях, станаха доста добре.А цена от 1500лв. за почти цялостно пребоядисване + преработка на врати,панели,брони,капаци ...е няма как да стане.Това е голямо недоразумение.Съжалявам за което.

Не съм озлобен... ти искаше да се изтъкнеш, че споменатото ми по горе не е по ваша вина.... ПРОСТО СЕ ИЗЛОЖИХТЕ ТОВА Е !!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 23 юни 2007 11:52

ее,сега и аз се намесвам с няколко думи.
Илиев777,ти кво си толкова недоволен ве,след голямо чудене къде да си оставиш колата да ти я правят се спря на хеед.Е що :idea:
Гледам те често ходиш да се разправяш за квото не си доволен,ама то нества да даваш зор да я изкарат колата и след време да ти скимне че нещо небило както трябва.Ми да си гледал навреме ,да не си давал зор на хората :idea:
Отделно съсипа настроението на доста хора покрай събора.
Евалата на хората че все още ти обръщат внимание.
Колата ти си е екстра,незнам кво толкова те дразни,но мисля че винаги има какво да желаеш,а ти като гледам вече си минал от тази страна да правиш нови и нови неща :wink: Няма лошо,манията навсеки се увеличава със всяко ново нещо.
Айде стискайте ръцете и продължавайте с новите неща :lol:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Съб 23 юни 2007 12:27

:? Колега Iliev77, на събора когато се запознахме останах с впечатление, че си доволен от направеното по колата в Хеед (в частност от Радо тенекеджията)! Дори мисля че се гордееш с нея (поне аз мисля че има защо), а и участието ти в конкурси пак за това говори! Сега като чета постовете ти във форума се оказва, че си СУПЕР НЕДОВОЛЕН и едва ли не ИЗЛЪГАН от хората там. :shock Оставам с впечатлението че съм говорил с един човек, а във форума пише друг!!!! :roll: Да не си дал паролата за акаунта си на някой друг,а ?! :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 23 юни 2007 14:02

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
Само да допълня, че ivavw и ilev77 са един и същи човек.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 23 юни 2007 15:22

Аз съм потресен от случващото се.Чудех се от известно време редно ли е да се бутам и да изказвам мнение, но сега вече не се сдържах.Не виждам защо се създават такива интриги, такава злоба и такава ненавист.От гледната точка на човек, който също се е захванал по мащабен "проект" искам да кажа, че само наивен човек не би си предвидил допълнителни пари върху цената, която са му казали при първоначалния план УСТНО.Автомобилния тунинг е материя, при която ВИНАГИ изскача нещо допълнително, и човек винаги трябва да си има 1 на ум и да разсъждава трезво - с пръдня боя не става (едно 500 кинта настрана трябва да има е така за нещо непредвидено).Не виждам защо трябва да има сърдити и тн.ГОЛЕМИ ХОРА СМЕ по дяволите.Матирало петно (без да съм виждал конкретното) се маха точно срещу 10 лева за паста и машинка от приятел за пастиране.И може би ако имаха възможност да довършат започнатото щяха да приемат момчетата тая рекламация.Не е хубаво така да се хапем.Не заемам ничия страна, нито Хеед е моя фирма, а с Илиев сме се виждали един път.Просто ми прави впечатление, че от едната страна се сипят нападки на границата на ругаенето, а от друга се отговаря с мек тон.
Знам братле, НЕ Е приятно да има разминаване в цената да ти кажат едно а после друго да излезе.Ама очевадно е че не е нарочно, просто някакво недоразумение.Незнам колко е фрапантна разликата в цената, ама аз съм на принципа като се хвана на хорото да го играя.Ако нямам сили, просто не се хващам.С най-добри чувства написах по-горното и не претендирам за обективност и запознатост по случая.

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 16:46

scirocco gt написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55814&postdays=0&postorder=asc&start=0

Евала пич, колко време загуби за да го разбереш :lol: що не ме пита - жена ми също има акаунт тука а в тунинг.бг не съм си правил и използвам нейния IvaVW..... незнам кой е злобния в момента... :heavymetal:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 23 юни 2007 17:01

iliev77 написа:
scirocco gt написа:http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=55814&postdays=0&postorder=asc&start=0

Евала пич, колко време загуби за да го разбереш :lol: що не ме пита - жена ми също има акаунт тука а в тунинг.бг не съм си правил и използвам нейния IvaVW..... незнам кой е злобния в момента... :heavymetal:
:026:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 23 юни 2007 21:59

Абе iliev77 ти нали си забърса всичките мнения и си тръгна от този форум?!? Що се връщаш сега!? Няма смисъл... Не ти харесва тука - вервай ми!

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Съб 23 юни 2007 22:40

Vlad777 написа:Абе iliev77 ти нали си забърса всичките мнения и си тръгна от този форум?!? Що се връщаш сега!? Няма смисъл... Не ти харесва тука - вервай ми!

Има лични за тая цел - не му цапай на човека темата.... Аз си изразих мнението за сервиза и това е. Не съм си измислил нищо.... А относно връщането ми, аз съм се разбрал с dobrinb на лични.
Не мога да разбера що съм ви крив на всички, знаеш ли колко много хора са недоволни ама не пишат тук защото всички скачате... Не всичко е розово в тоя Живот братле и никой не може да те спре да изразяваш собствено мнение.... :wink:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Нед 24 юни 2007 0:18

...
т. 6 mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Нед 24 юни 2007 2:20

на вниманието на г-н ПЕТРОВ и г-н ИЛИЕВ :!:
много се извинявам 4е се намесвам но ве4е не се сдържах,ама и двамата сте мъже ,или поне претендирате за нещо!нужно ли беше да се стигне до горе изписаните глупости и да се занимават вси4ки с вашите недоразумения :?:
каквото било било;или се изясняваите о4и в о4и или приклю4ваите с простотиите
поне ако някои продължи от вас да се заяжда ,не му прави 4ест да е от компютърното пространство,а и ще покаже какъв му е умствения грамаж :!:
така или ина4е въпроса е приклю4ен ве4е-наклепано е с доста простотии;АИ СТИГА ТОЛКОВА господа :!:
благодаря за вниманието

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 24 юни 2007 13:06

niks76 написа:на вниманието на г-н ПЕТРОВ и г-н ИЛИЕВ :!:
много се извинявам 4е се намесвам но ве4е не се сдържах,ама и двамата сте мъже ,или поне претендирате за нещо!нужно ли беше да се стигне до горе изписаните глупости и да се занимават вси4ки с вашите недоразумения :?:
каквото било било;или се изясняваите о4и в о4и или приклю4ваите с простотиите
поне ако някои продължи от вас да се заяжда ,не му прави 4ест да е от компютърното пространство,а и ще покаже какъв му е умствения грамаж :!:
така или ина4е въпроса е приклю4ен ве4е-наклепано е с доста простотии;АИ СТИГА ТОЛКОВА господа :!:
благодаря за вниманието
човече,ти незнаеш всичко по тази процедура :wink:
въпреки че му беше предложено на илиев да се коригират нещата(естественно да си плати) ,той продължава да е недоволен.Илие в,кажи с колко ти намалиха цялата сума.Сподели като си почнал и кажи колко ти взеха за цялата олелия,щото въпреки че си БЪРЗАЛ да извадиш колата си все така недоволен.Е поради що ве човек :?: :?: :?:
Относно тва че си си тръгнал и отново се връщаш във форума,разбира се че всички тук ,след изказванията ти и изтриване на снимковия материал ще са ти сърдити,но кво от тва.То си е твое решение.Аз съм сигурен че ако отново ти се наложи да правиш нещо по-сериозно,отново ще потърсиш Ицето :wink:
Мисля че с разправии няма да стигнете до никъде,така че сядайте да пиете по едно и си стискайте ръцете :wink:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Нед 24 юни 2007 14:02

Първо брато не съм бързал да вадя колата НИКОГА. Колата ми беше изкарана след два месеца отпред и Милен ми каза че сумата ми е xxxx лв. Отидох на другия ден и им платих веднага... Това е.. Не искам повече да си говорим глупости. Ще си завърша колата - Хеед не са единствения сервиз... Единственно мога да кажа едно Извинявай на момчетата от Хеед ако съм прекалил, но както и аз така и Ицо не пада по гръб :lol: Свестни са, но им трябва малко конкретизираност на цените в тази насока '' Оптичен Тунинг'' . Не искам да се карам с никой тук, писнало ми е.
:kef: :beer

Потребителски аватар
angel_georgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

re

Мнениеот angel_georgiev » Вто 26 юни 2007 22:17

Аз искам да попитам в този сервиз, т. като явно са VW маняци, дали могат да ми намерят предни 2 калника от Golf 3 Cabrio 1998-2002, защото планирам един тунинг с фарове Hella за голф 3 кабрио и Голф 4, които са с дизайна на Голф 5, но никъде не откривам такива, а не искам да стане с преправяне :oops:
Освен това предните и задните калници трябва да се раздуят! Ако може да го направите ми кажете цена (по добре на ЛС), за да го обмисля. 10Х предварително :P

П.С.: Като прочетох по-горе написаното, личното ми мнение е, че колегата Илиев777 не е много прав :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”