albena_sladurana написа:Отново един голям + за Люси и перфектният ми дебитомер който ремонтира![]()
vit_autosofia написа:lemforder написа:Чакайте сега,в тая тема усещам едно нещо,което ме дразни.Начи ако си доволен си добре дошъл,ако не си доволен все някой лакей щесе намери да ти прави забележки,че имаш наглостта да си недоволен.Регистрирах се специално заради това,щото ми писна да ечта тъпотии от гъзолизци.Преди време господин господ всеможещ Люси такъв номер ми извъртя с така обичания от него Кейхин 2 че ми се иска никога да не съм ходил до там.Трябва да му се молиш да ти направи колата, когато ти каже по телефона че е готова не разчитайте че като отидете ще бъде готова, може да ви остави да си почакате докато ви я сглоби на двора.И накрая не разчитайте че колата пак няма да има проблем....Прекалено отдавна беше моя случай за да го разказвам с подробности.Сега ме обвинете и мен че съм конкурент и че съм некоректен да съм недоволен от бога на карбураторите.Лично аз който мога му казвам да не ходи там.Просто някои хора не знаят как да задържат клиенти и работят само като са на кеф, през останалото време само приемат похвали.
vasstop написа:Люси,
този капини ли е, малини ли е, ако не спре да сере в темата направо цялата тема ще отиде в коша а той и ти барабар с него ще сте в модуля докато не се сетя някой ден, че сте там...
Аман!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта