Мнениеот embichkata » Чет 15 дек 2011 18:02
Ами аз за първи път от доста време досега ходих на майстор , и не искам да казвам доволен ли съм или не , ще споделя и вие кажете какво да мисля .Отидох при човека като преди това го питах дали може да ми смени гарнитура на изпускателя , човека каза да мога ела . Отидох купих си гарнитура и оставих колата , на другия ден , човека ми каза че било сложно тая гарнитура , можело шпилки да скуса и ставало сложно ( аз знам за шпилките ако неможеха да се скусат нямаше да ходя на майстор щото аз мога да махна смукателя да отвия шпилките (ако нямаше вариант да се скъсат)и да си сменя гарнитурата на изпускателя , бяхме говорили и да направи центровка след като смени гарнитурата , та в крайна сметка като питах майстора дали е готов той ми каза , еми не съм сменил гарнитурата на колектора , но направих центровка и ти смених лещата на колектора . няма лошо лещата ми беше заминала , и сега добре държи обороти , но утре нали трябва да свалям смукателя заради тая тупа гарнитура и както съм с механична инжекция след като го сваля тоя смукател центровката ще избяга , лещата не беше наложителна , тъи като сега колата си пърди по същият начин , отидох за гарнитура но се варнах с друго , колата пърди пак по същият начин ,маистора каза че може после че било сложно , приятели ме питат ,оправи ли колата , незнам какво да им казвам при условие че пърди , питат е пари зе ли ти след като к9олата пак пърди викам да ама за друго , утре пак ще ходя да търся каде да сменят една скапана гарнитурка , пак ще звъня телефон , пак ще сипвам гориво, пак ще чакам , а и пари пак трябва да намеря щото тея заминаха за друго ( веднъж баща ми ме праТи до магазина да купа 5 кила захар за сладко , а аз се върнах с 2 пакета захарин и хем сладко иок , хем пари за друга захар иок ...) иначе не казвам че маистора е лош ама все пак отидох за едно връщам се с друго и проблема си остава ... както брат ми ми каза преди време абе ако ходиш на майстор ще ти каже 10 други неща но проблема че остане. Яд ме е че човека не каза не немога да я сменя тази гарнитура , отиди другаде . каза мога , оказа се че е сложно и се върнах с трето .. незнам вие кажете какво да мисля .....колата пак пърди , гарнтурата си седи в жабката , центорвка има , ама докато не сваля смукателя а аз ще го сваля щото искам просто да сменя гарнитурата на колектора , леща си имам нова , ама то звука е същият та тази лешща можеше да изчака ... но проблема не е лещата а проблема е че искам смяна на гарнитура ,сега пак трябва да търся маистор , и пак да търся пари ....