Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
kiki1
Автомобил:
Двигател:

Re: Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Мнениеот kiki1 » Сря 17 фев 2010 13:19

peshonp написа:Аз мога да кажа само,че израза " това че ти си недоволен и Кво от това..." удря по джоба на собственика.Защото аз като си купих колата,предишния собственик,наш съфорумец ми каза,че ходи само в Хеед'91.Та реших и аз да отида като ми се появи проблем.Първо ми направи лошо впечатление,че гледаха на мен като на бързооборотна стока,да мина през някоя хале набързо,да видят какво може да стане за да се закрепи колата,да си платя и... така и стана.Проблема не ми го оправиха.Имах прецакан темп. датчик,тоя в моното.Не го откриха и т.н. Та от тогава аз не ходя там.А иначе...ако бях доволен,щях да ходя при всеки проблем там..ей ти едни 1000 лв. от мен за година и нещо...а ако има още 10 доволни? ..Та така според мен.Иначе над накрайника на гърнето,който е от AMG :))) си стои надпис heed auto ,но не го махам,знам хора,които са доволни и не казвам на никого,че е лош сервиз..просто както ти се случи,така.

Колега,така е ,но за съжаление това се случва в големите сервизи и това имам в предвид като казвам ,че на работниците не им пука дали си доволен или не :banghead: Просто собственика колкото и да се старае не може да огрее на всякъде.Аз за това предпочитам по-малките сервизчета,където собственика лично прави ремонтите,защото знае ,че пак ще се върна ако съм доволен.Нищо лично към собственика на Хеед,човека като гледам е коректен,но както казах не е лесно да контролира всеки недо..л работник :)

ltolev
Автомобил: VW Multivan T5
Двигател: AXE 2005

Мнениеот ltolev » Съб 20 мар 2010 8:42

Ето и едно мнение от мен.......не съм забелязал, че има тема с отзиви за този сервиз :oops: viewtopic.php?f=13&t=192409&p=2190258#p2190258

ltolev

Мнениеот ltolev » Съб 20 мар 2010 20:28

Колегата dobrin е оставил коментар по темата "Никога повече ХЕЕД 91": "Пьрво, тема за отзиви за този сервиз има.
Второ, прочети пак внимателно какво си написал и прецени колко трябва да струва ремонта на последен модел автомобил."
Първо се извинявам за създадената нова тема и отчитам пропуска си, че не съм видял съществуващата тема за отзиви за сервиз ХЕЕД 91.......
Второ според мен обаче колегата dobrin няма право в това колко би ми струвал ремонта на кола последен модел. Колата не е последен модел колега, а в сервизите затова са направени човекочасовете......за да не се взима така както ти си мислиш.....на най-скъпата кола....най-много....пък няма значение какъв вид е,колко е трудоемък и за колко време става самия ремонт!!!

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 20 мар 2010 20:34

Аз не виждам за какво изобщо се оплакваш, много често се случва колата да не може да стане готова в угоровения час и да се наложи да се изчака още няколко часа, винаги може да излезне нещо непредвидено, да не може да се развие някой болт да се скъса и т.н.

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Съб 20 мар 2010 20:42

Колега направо незнам защо се чудиш като са те видели с тази кола и са решили че имаш пари за даване и са ти понаписали повече часове.А това за сроковете е повече от нормално да те замотаят 2-3часа.В 90% от сервизите положението е същото.

ltolev

Мнениеот ltolev » Съб 20 мар 2010 23:16

niikoo_1 написа:Аз не виждам за какво изобщо се оплакваш, много често се случва колата да не може да стане готова в угоровения час и да се наложи да се изчака още няколко часа, винаги може да излезне нещо непредвидено, да не може да се развие някой болт да се скъса и т.н.

Ти сериозно ли мислиш, че няма да се развие някой болт на колата???? :D ......??? Прочете ли внимателно какво съм писал...?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 21 мар 2010 0:26

ltolev написа:колегата dobrin няма право ... няма значение какъв вид е, а колко е трудоемък и за колко време става самия ремонт!!!

Именно де, то защото на по-новите автомобили всичко им е едно такова опростено до максимум mhihi
До колкото съм запознат, Пасат Б7 няма излязъл, или се лъжа ... :roll:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 21 мар 2010 1:20

ltolev написа:
niikoo_1 написа:Аз не виждам за какво изобщо се оплакваш, много често се случва колата да не може да стане готова в угоровения час и да се наложи да се изчака още няколко часа, винаги може да излезне нещо непредвидено, да не може да се развие някой болт да се скъса и т.н.

Ти сериозно ли мислиш, че няма да се развие някой болт на колата???? :D ......??? Прочете ли внимателно какво съм писал...?

Това съм го дал за пример само :lol: не го приемай буквално.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Нед 21 мар 2010 7:22

ltolev написа:

Точно за сваляне на шенкел на Б5 (ама преден) съм виждал как отива още над час само заради един болт. То не беше рязане, не беше разпробиване на болтове...

ltolev

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 10:23

dobrin написа:
ltolev написа:колегата dobrin няма право ... няма значение какъв вид е, а колко е трудоемък и за колко време става самия ремонт!!!

Именно де, то защото на по-новите автомобили всичко им е едно такова опростено до максимум mhihi
До колкото съм запознат, Пасат Б7 няма излязъл, или се лъжа ... :roll:

Хм.....не мисля, че не си запознат за гореспоменатия от мен ремонт :D ......и знаеш, че точно обтегача е нещо супертрудно :D :D :D .........иначе имаш право, няма Пасат Б7......но след моя има едно ЦЦ mhihi

ltolev

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 10:28

brum написа:
ltolev написа:

Точно за сваляне на шенкел на Б5 (ама преден) съм виждал как отива още над час само заради един болт. То не беше рязане, не беше разпробиване на болтове...

За шенкела нямам нищо против........но все пак става въпрос за обтегач на пистовия ремък :D

ltolev

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 10:32

niikoo_1 написа:
ltolev написа:

Това съм го дал за пример само :lol: не го приемай буквално.

Ок...не го приемам буквално.....но обтегача беше свален пред мен.....и чакаха новия за да го турнат :D ......за какви неразвити болтове става на въпрос тогава :screwy :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 21 мар 2010 10:33

итолев, много те моля престани да пишеш мнение след мнение!
обобщи си отговорите и ги вмъкни в едно мнение-мисля че не ти е невъзможно!

ltolev

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 10:35

KirilGeorgiev написа:Колега направо незнам защо се чудиш като са те видели с тази кола и са решили че имаш пари за даване и са ти понаписали повече часове.А това за сроковете е повече от нормално да те замотаят 2-3часа.В 90% от сервизите положението е същото.

Да.....за съжаление си адски прав колега!

ltolev

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 10:38

vaskoto1 написа:итолев, много те моля престани да пишеш мнение след мнение!
обобщи си отговорите и ги вмъкни в едно мнение-мисля че не ти е невъзможно!

Ок.....приемам забележката :oops: ......името ми е лтолев на кирилица!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”