VW Centrum Русе-Или вижте ни :(

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Пет 26 сеп 2008 17:46

dobrinb написа:Повярвай ми, сервизът на Хоби кар в Русе едва ли е претъпкан с работа. :wink:

Да, Русе не е София. Отношението им не е правилно и това ще им повлияе негативно рано или късно.

skoti

Мнениеот skoti » Пет 26 сеп 2008 18:44

Dan4ote написа:
dobrinb написа:Повярвай ми, сервизът на Хоби кар в Русе едва ли е претъпкан с работа. :wink:

Да, Русе не е София. Отношението им не е правилно и това ще им повлияе негативно рано или късно.

Миналата година отидох с един познат , човека се интересуваше от три буса на лизинг за една година има разнос на захарни изделия и му трябваха нови бусове. Когато разглеждахме изложените отвън бусове излезе някакъв калайдисан чувен отвътре и с някакъв тон все едно че сме крадци ни попита .. Ще купувате ли или само гледате ? На отговора ми че се интересувам от лизинга ми отговори -колите са продадени елате след 1 месец ако още искате :shock .На следващия ден човека си купи 3 форд Транзита . Жалко че два дена го одумвах докато го убедя за VAG групата .

Потребителски аватар
wizardone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wizardone » Сря 01 окт 2008 10:03

Преди няколко години с баща ми отидохме до Германия с неговата кола(Пасат от 89 година) и имахме някакъв проблем с колата.Казаха ни къде е оторизираният сервиз, закарахме я и за 10 минути ни анализираха проблема и съответно го оправиха! Тука ситуацията е.. :evil:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Сря 01 окт 2008 10:32

Русенците нямат нищо общо с Волсбург не са техни дилари, а на Юнитейд или Порше незма за кой русенци говориш :wink: Ма собственика на Велико Търносвкия сервиз е много мой човек ,мога да му звънна mhihi

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Centrum Русе-Или вижте ни :(

Мнениеот Lisho » Чет 02 окт 2008 16:36

znainainai написа:Днес ходихме във VolksWagen Centrum-Русе за да тестват един VW Sharan 97г. обаче хората от специализираният сервиз на VW така яко ни отсвириха че няма на къде повече "Ние толкова стари коли не правим , само над 2000г. Вървете в друг сервиз" . Много ми е интересно ако драсна едно писмо до централата във Волфсбург и им опиша ситуацията дали "ХобиКар-Русе" ще останат дилъри на VW за Русе :?: Какво значение има колко е стара колата:?: Та нали все пак е VW а там е VolksWagen Centrum и се предполага че щом имаш проблем със колата би трябвало да ти го решат, а не да се чувстваш виновен че си влязал да поискаш да ти вземат парите за диагностика :evil: Дали и във другите VW центрове те връщат и те карат да се почувстваш като модерен клошар със кола за 10к лв те връщат а представям си ако отида със голфа дето е 88-ми набор (догодина става пълнолетен по US стандарти и ще може да ходи сам навсякъде :D ) сигурно ще го гледат като полезно изкопаемо или по скоро ще извадят някоя пушка помпа и ще ме изгонят като последовател на "Ал Кайда" от американска митница :evil: :evil: Чудно ми е каква ли ще е реакциата на Гюнтер като разбере че в Русе се правят на интересни все едно са хванали всевишний за шлифера :?: Нямам думи просто толкова много ме хванаха дяволите че имам амбицията да направя мини VW Centrum за коли под 2000г. :D

Така си е.Потвърждавам за ш......ното отношение което имат към клиентите си. Много се дразнят като попиташ за някаква резервна част с такова презрение ти съобщават цената сякаш искат да ти кажат: Тази цена ти неможе да я платиш - защо само питаш да ни губиш времето.Същото ш....но отношение имат към тези които се нуждаят от техническа помощ (ремонт).Не се коркай znainainai те и на коли след 2000 г. отказват сервизна дейност.Нали станаха голямата работа - дилъри на VW. Забрави Пламенчо и Албенчето като се бяха свряли в оная миша дупка до Пантеона.Явно продажбите вървят успешно и нямаме нужда от ремонт на разни "таралясници" по стари от 2 г.Много бързо забравихме времето на ръчно оплетените пуловери.Ама нали сега сме с костУми стъклени масички,лъскави колички к'во да се пра'и требе да сме големата голямата работа.Пламенчо защо не си продължи монтьорско-състезателната кариера ами му трябваше да става "бизнесмен" ?

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

!!!

Мнениеот valkilmera » Пет 03 окт 2008 14:16

И аз се присъединявам към полакванията н колегите...
Преди около година отидохме с баща ми с Пасата 1991г.и там още малко и щяха да ни се изсмеят,защото колата била много стара и ние вдигнахме скандал при който искахме да се срешнем с Управителя и се наложи да напуснем с охраната.
От тогава насам когато мина оттам ме е срам че имаме такъв голям представител на фирмата НАПРАЗНО!!!
:wink: mod edit: LILO&STICH

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пет 03 окт 2008 19:36

М даа. сдве думи ще ви обясня обстановката макар че я знаете.
Този дето има много пари и не ги е изкарал с безсънни нощи примерно лесно изкарва и дава 10 000 лв за номер примерно.
Този дето ползва вече готовия авторитет и име не му пука много много че може да уронва престижа на марката.Ебал съм му майката, друг алъш вериш ще хвана вика си той.Германеца да му мисли,та нали той с труд упорство и постоянство е докаръл марката във вашите домове и сърца.
И в този ред на мисли ви питам:
- как искате нормално отношение в ненормална държава.Отворете си очите правят ни на будали и ни се подиграват във всеки един аспект от мизерното ни ежедневиенима мислите че ропота и недоволството ще потушат егото и новобогаташкия манталитет на ТЯХ??.
Ако трябва да се промени нещо,то е да станем нормална държава.А пътя който трябва да се извърви от това до...сервиза и обслужването е дълъг,и това е едно от последните неща които ще се променят ако....въобще настъпи някаква промяна някога.
Това е реалността.Приемете я или избягайте от нея.Начини и държави много :evil:

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Пет 03 окт 2008 20:22

Не съм съгласен, колега. Да си биеш камшика е най - лесното. Заради овчия си манталитет сме на това дередже ..

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 04 окт 2008 10:29

Sir T, колега, не се хаби, никой няма да те разбере :wink:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 05 окт 2008 8:24

NovobranecGT написа:Sir T, колега, не се хаби, никой няма да те разбере :wink:
Защо си мислиш така! (забележи това не е въпрос)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Нед 05 окт 2008 9:40

vasstop написа:
NovobranecGT написа:Sir T, колега, не се хаби, никой няма да те разбере :wink:
Защо си мислиш така! (забележи това не е въпрос)

Ти си от другия лагер :wink:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 05 окт 2008 10:40

Аз казах каквото исках да кажа - факт е, че с мен ВИНАГИ са били изключително учтиви и са ми помагали. Лоша дума за Хоби Кар не мога да кажа, напротив.

Потребителски аватар
RAD&KO
Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
Двигател: PB 1990
Контакти:

Мнениеот RAD&KO » Нед 05 окт 2008 13:05

Преди време и аз ходих в новопостроения сервиз на VW в София (Изток). Тъкмо бе открит и аз с много надежда тръгнах за диагностика.
ДА! Да хората бяха безкрайно вежливи и услужливи. Това, което ме спря бяха цените на услугите! :shock Въпреки, че ме предупредиха още в началото, аз изнахалствах и помолих поне да ми кажат за какви пари иде реч и като видях ... :shock А, хората в Русе, просто ги е мързяло да обясняват, че услугата е скъпа и че резервните части са на склад в Германия и са мн. евра и т.н. ... :idea:
Та за бабите - може в сервиз, но трябва да си много богат фен на VW.
Всичко е възможно с много пари! mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
D_R_M
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D_R_M » Пон 06 окт 2008 13:22

Такава ни е държавата...но ще се оправят нещата.
Бях в Гърция и исках мнението им за светещата лампа "аирбег" в сервиз на Форсваген-Ауди в г.Александопулис.
Ами взеха ми ключа от колата, вкараха я в бокса, диагностика - изкараха ми грешките/аз си ги знаех/ и ми казаха - трябва 5 часа разглобяване - цената е 30евро/час.
Нямаше време, беше петък, а аз в неделя отпътувах, но за диагностиката не искаха нищо - тя просто се прави безплатно.
Това е положението....

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пет 17 окт 2008 21:03

В Юнитрейд ходих 1 време да ми прегледат колата за дърпането, което само ХЕЕД оправиха :) (това е друга тема)

Та в Юнитрейд ми казаха, че не са си купили от Германия нито софтуер, нито документация нищо за коли над 10 години
С което ми казаха, че не могат да направят нищо по въпроса дори и да искат, а ако пък се хванат да правят няма да е очаквания професионализъм

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”