dobrinb написа:Повярвай ми, сервизът на Хоби кар в Русе едва ли е претъпкан с работа.
Да, Русе не е София. Отношението им не е правилно и това ще им повлияе негативно рано или късно.
Dan4ote написа:dobrinb написа:Повярвай ми, сервизът на Хоби кар в Русе едва ли е претъпкан с работа.
Да, Русе не е София. Отношението им не е правилно и това ще им повлияе негативно рано или късно.
znainainai написа:Днес ходихме във VolksWagen Centrum-Русе за да тестват един VW Sharan 97г. обаче хората от специализираният сервиз на VW така яко ни отсвириха че няма на къде повече "Ние толкова стари коли не правим , само над 2000г. Вървете в друг сервиз" . Много ми е интересно ако драсна едно писмо до централата във Волфсбург и им опиша ситуацията дали "ХобиКар-Русе" ще останат дилъри на VW за РусеКакво значение има колко е стара колата:?: Та нали все пак е VW а там е VolksWagen Centrum и се предполага че щом имаш проблем със колата би трябвало да ти го решат, а не да се чувстваш виновен че си влязал да поискаш да ти вземат парите за диагностика
Дали и във другите VW центрове те връщат и те карат да се почувстваш като модерен клошар със кола за 10к лв те връщат а представям си ако отида със голфа дето е 88-ми набор (догодина става пълнолетен по US стандарти и ще може да ходи сам навсякъде
) сигурно ще го гледат като полезно изкопаемо или по скоро ще извадят някоя пушка помпа и ще ме изгонят като последовател на "Ал Кайда" от американска митница
![]()
Чудно ми е каква ли ще е реакциата на Гюнтер като разбере че в Русе се правят на интересни все едно са хванали всевишний за шлифера
Нямам думи просто толкова много ме хванаха дяволите че имам амбицията да направя мини VW Centrum за коли под 2000г.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта