Cocolino написа:Fuhrer не съм сигурен колко е инженер съпругата ти, от малкото което каза, но не искам и да го коментирам това, защото не съм запознат. Можеш да имаш и 5 висши, но когато не знаеш как да се държиш, за какво са ти?! Аз 2 висши съм завършил, ама никъде не съм го казал това, както ти вече на 2 пъти се опитваш да фокусираш вниманието към жена ти и знанията и, които не ми се сториха големи, с извинение.
И да, промених темата, защото сметнах, че може би наистина те нападам и може да не съм прав и ми се искаше колегите от форума да отсъдят кой греши, а не да те нападам без да видя всичките мнения и да разбера, че може би в мен в вината.
Няма определено да ми стане гадно от думите ти, а по-скоро от отношението ти към клиент. Така не се прави бизнес, нито се изкарва прехраната.
И, моля те, аз бях също на мястото и недей да го изкарваш, че си ми отделил нужното внимание, когато дойде колегата с Ауди-то. Когато дойде колата, той изчака най-много 5 минути, защото ние с теб свършихме работата, уж. Когато си видях крушката и те викнах отлично видях, че ти стана неприятно да те викам отново, точно още 5 минути се бави при мен и ми каза да се обърна към Комисия защита на потребителите. Нито е чакал много колегата с Ауди-то, нито ми обърна достатъчно внимание. Там, където отидох вечерта да ми проверят ксенона, знаеш ли колко време проверяваше момчето кое не му е наред?! Около 2 часа буквално!! Провери апсолютно всеки един детайл, замени всеки един детайл за проба и отношението му беше на ниво! Накрая не ми взе нито един лев, въпреки молбите ми да му платя, защото ми каза, че никаква работа не е свършил и не ми е помогнал! Това наричам правилно отношение. И, момчето, не е този твой партньор, за който говориш. Просто сте работили заедно известно време с ксенони, а не ти е бил такъв партньор, както си ме разбрал.
Стига с това Ауди.
То си беше там от
17:30 и го бях оставил да чака, защото
с теб имахме уговорка по телефона за 18:00.
И не се възхищавай на това, че някой е загубил
2 часа за диагностика, която отнема 10 минути.
И не вярвай, че е компетентен човек, който ти каже, че
ако пипнеш крушката с пръсти, тя ще си промени цвета.
А може и да е компетентен, но злонамерен, възползвал се е от афекта ти. Така или иначе, не мога да повярвам,
че ще кажеш на някой
някоя глупост за мен и той
няма да те опровергае. Голям нарцис съм, а?
И престани да джвакаш сандалите на жена ми, трябва да видиш как компетентно сменя крушки и чистачки
(
примерно, а не само), защото има и мъже с по две леви ръце, стиснати здраво от персоналния им сфинктер.
Купува си нашия разкошна чистачка на супер-цена и като закърши едни пръсти... Жена ми му я сменя, а той се
оправдава, че не бил на "ти" с техниката и си тръгва. А като иде на бензиностанция и му тръкнат стъклото,
същият този, общуващ на "ви" с техниката, оставя бакшиш с демонстративен жест.
Може би, щото има камери, момчето е с ниска заплата, а жена ми, изедничката, е баровка, която щом продава
супер чистачка за 5 лв., значи или я взима за 50 ст., или й ги носат от некъде гепени. Ми не може, те в
МУЕРТО чистачките с далеч по-ниско качество са на таа цена.
И стига с тоя
бизнес.
Аман от бизнес-администратори.
Не ми пука бе, не ми пука. Целият проблем дойде от отношението ти към жена ми.Дали двама-трима драскачи ще се откажат от услугите ми?
Не ми пука.Аз имам
една клетка и ако не ме мързи,
тя винаги е пълна.
Да му мислят тези, които имат 8 клетки и само три са им пълни.
Някой може ли да ми изтъкне поне една причина, заради която си струва
да оставя някой да ми се катери по главата?
Хайде, приятелю, да направим сделка:1. Ти ще изчислиш статистически, какви поражения върху рехавите ми доходи е нанесъл твоят плач
пред VW-аудиторията (чекай малко, аудитория... требва да има звук...), не намирам думата,
с тоя моя беден речник... Форум бе, форум. Имаше заведение с такова заглавие навремето.
2. Аз ще ти продам чисто нов комплект ксенонови крушки Н4-биксенон мувинг 6000 К
само за 36 лв.Към крушките, при това напълно безплатно, ще прибавя система за управление.
Дотук с отстъпките.- Ако решиш да ти ги монтирам аз,
ще ти струва 50 лв.. Гаранцията на крушките ще бъде 1 година.
- Ако не съм ги монтирал аз, според нормативните документи, крушките ще имат
гаранция от 1 месец.
Ако искаш
едногодишна гаранция и да ти ги монтира някой майстор, който има добро отношиние
и е успял да спечели доверието ти, ще трябва да си смениш и баластите с такива, каквито аз ти продам,
по има-нема 55 лв. за брой.
Нали така процедират успелите бизнесмени? Нали и аз разбирам малко от бизняс отношения?
.