Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Ango11
Автомобил: Golf MK4
Двигател: 2.0 115HP 4Motion AZJ

Re: Сервиз Elbatron-Автоклиматици и парно,VCDS,Ремонти

Мнениеот Ango11 » Сря 21 сеп 2016 17:07

Отново посетих сервиза, и отново доволен! Перфектни! :bowdown Поздрави :beer

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 27 сеп 2016 22:30

Пак да благодаря! Приеха ме по спешност, след теч от охладителната система.
Вече всичко е наред. :beer

Потребителски аватар
EmilDinkov
Автомобил: Polo
Двигател: APQ

Мнениеот EmilDinkov » Пет 07 окт 2016 6:57

И аз да похваля.... :icon_lol

Бях за смяна на антифриз, но с него излязоха и други проблеми, които ми е ясно къде ще оправя.

Дори и само за отношението към клиента бих дал отличен на сервиза! Винаги ми отговарят, за каквито и да било глупави въпроси от моя страна :icon_lol

Поздрави!! :beer

thechief55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thechief55 » Сря 16 ное 2016 14:08

Здравейте,

аз също искам да похваля Милен и Стефан. Ходя при тях за проблеми с климатик от близо 7 години (не всяка година имам проблем де).

Преди 1 месец отидох за смяна на клапа на рециркулацията на файтон 2006та. Много професионално и бързо свършиха работата (Милен в случая). Колегите от чуждите форуми казваха, че за някакви безумни часове се оправя това нещо, а Милен се справи за норматив.

Поздрави

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Съб 26 ное 2016 13:26

За пореден път благодарности за отлично свършената работа - обслужване на Пасата :bowdown Откакто съм клиент на сервиза, се чувствам сигурен след всеки ремонт :smile

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 26 ное 2016 13:43

Само суперлативи мога да кажа за момчетата.
Спокойни, ерудирани, прецизни :beer

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 26 ное 2016 22:12

zfa159 в последно време не е активен във форума.
Иначе за сервиза, само суперлативи.

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Съб 26 ное 2016 22:46

С писане по форуми пари и клиенти не се печелят. Мисля всеки от нас би се радвал, ако Стефан е по-активен в сервиза отколкото във форума. Обратното би означавало вместо сегашните седмица-две, за ремонт да се чака около месец.

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 26 ное 2016 22:56

Каспър написа:

Друго имах предвид, Стефан се включваше в техническите теми.

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Съб 26 ное 2016 23:06

Действително е така, имам доста работа и не ми остава достатъчно време, за да разровя техническите раздели и да пиша в темите там. Въпреки това, всеки може да изпрати лично съобщение с линк към темата, която би желал да погледна и да получи съвет, стига да е в моята компетенция. Доста хора така правят и когато мога, помагам, с каквото мога :) .
Както някои от вас вече знаят, правим някои стъпки, за да можем скоро да се похвалим с наша собствена сграда за сервиза, на наш собствен терен и това отнема доста от свободното ни време.
Иначе искам и да благодаря за мненията за работата ни :) .

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 27 ное 2016 0:28

Успех желая в новото начинание.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 07 дек 2016 10:09

Искам да благодаря на Стефан и Милен за обслужването и новите спирачки на моето Шкоде. Всичко улегна и спирачките са върха вече.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 26 яну 2017 13:47

С няколко дни закъснение - отново: Благодаря за отличната работа!
Смяна на ремък хидравлика, ангренажен ремък и ролка.
:bowdown

Потребителски аватар
gar4o555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gar4o555 » Чет 02 мар 2017 20:11

За съжаление ще съм черната овца в темата.
Момчетата свършиха чудесна работа с облепянето на клапите и смяната на радиаторчето на парното, но някак си фейлнаха с всичко останало.

Първо се оказах без дългото уплътнение под капака, забелязах го един ден по-късно, обадих им се, извиниха се, взех си го.

До тук ОК.
После се оказа че ми липсва машинката зад плафона в жабката (снимката долу). Казах си ОК, ще си намеря в някоя морга, не е проблем.

Днес, 2 месеца по-късно забелязвам че липсва една покриваща пластмаса в пасажерските крака, под жабката (отново, снимката по-долу).
Не съм сигурен кой е Милен и кой е Стефан от двете момчета, но силно се надявам момчето с дългата коса да ги е забравил тия неща само при моята кола, щото не им прави чест някак си, след толкова доволни клиенти..
Прикачени файлове
20170302_201303.jpg
20170302_155104.jpg

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 02 мар 2017 23:13

Аз, който пиша тук, съм Стефан, а колегата с дългата коса е Милен и той се занимава с таблата при нас.
За съжаление при подобни ремонти, където се разглобяват толкова много неща по колата, понякога се случва да се пропуснат подобни неща, понеже действително се свалят много компоненти от колата и заради това винаги казваме на всички клиенти, претърпяли подобна интервенция, ако забележат някаква нередност или нещо, което не е добре, без значение колко време след ремонта, да не се притесняват да се обадят или да се върнат, за да се направи всичко перфектно, както трябва да бъде. Не искам това да служи като оправдание, защото действително по тази кола са се събрали няколко неща, които да не са наред, което не е ОК действително, да не говорим за липсващи детайли... Забележката ще бъде предадена на колегата, за да има предвид за в бъдеще тези неща ( той не чете и не пише в този форум, само аз ).
Сега по ред на проблемите :
1. за уплътнението - да, така беше, аз бях свидетел на случката - ти си го потърси и колегата видя, че е останало при нас, след което помоли да дойдеш да си го монтира на колата, както и стана.
2. за пластмаста и за машинката за плафона в жабката - принципно нито една част от интериора на колата не напуска пределите на колата, когато се ремонтира таблото, защото всичко се оставя на задните седалки на колата, именно за да не се губят никакви части (понякога има разглобени повече от една кола за табло) и е много странно да липсва, каквото и да е, камо ли пък две неща, едното от които доста обемисто при това. Не е нормално и не е редно да липсва каквото и да било, камо ли да трябва да ходиш в някоя морга да си търсиш, както си се изразил, че ще направиш. Предвид това, най-добре е да се свържеш с колегата отново, за да се уточни поради каква причина са се случили тези неща и съответно да се намери решение на проблема, което не включва да ходиш в морга да си търсиш, каквото и да е, а ако вината е в нас и тези неща действително са пропуснати от колегата ми, да бъдат набавени и монтирани от нас, разбира се за наша сметка.
Ако желаеш (а се надявам да е така), звънни на колегата след почивните дни, за да се намери решение на проблема с плафона и липсващата пластмаса. Ако проблема с плафона вече е разрешен, понеже до колкото рабзирам, той е известен от по-рано, ще си покрием разходите, които си направил за решението му - цената на плафона и цената за монтажа му на място.
Освен да се извиня от името на колегата, друго май не ми остана. Съжалявам и че ще се наложи да се разходиш отново до сервиза, за да се оправят и тези неща, но действително ремонт от калибъра на радиаторче за парно, е свързан с тотално разглобяване на таблото и не е невъзможно да има пропуски...в крйана сметка, който не рбаоти и не прави нищо, той не греши, както казват хората, по-важното е как ще се постъпи после - дали ще се "мишкува" или ще се поеме отговорност.
:beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”