Гумаджийницата срещу 10 бл. на МЕИ Ст. Град

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Гумаджийницата срещу 10 бл. на МЕИ Ст. Град

Мнениеот designer1 » Пет 28 ное 2008 17:56

Някой знае ли как се казва фирмата или има техни данни като мейл или телефон? Днес ходих там и не ми хареса обслужването. Та искам да говоря с управителя или шефа или там който и да е!

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Пет 28 ное 2008 18:39

http://radialservice.com/radial.html

Кво ти причиниха?

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Мнениеот designer1 » Пет 28 ное 2008 18:59

М да те са. Ами само ми нанесоха психически тормоз :) Опитаха се да ме убедят че всяка година цената на гумите спада демек Корморан един и същт модел и размер тази година ще струва примерно 100лв. догодина пролетта ще е 90лв. Аз просто изках да си купя 2 летни гумета нищо повече и като се започна едно търсене из "комютъра" и едно цъкане с език и няма и няма като за мен. И като ми изтърси това с намалението направо ми изби баланса. А пък тариката отсреща ми вика не така е искаш ли да се хванем на бас по кашон уиски. Пък аз го настъпих ДВА пъти викам му айде сега нема нужда че нама да ти стигне заплатат да изкараш месеца! Ебати и смешниците нещат да ми продадат това което искам еми да го ду.ат. А забравих да спомена до мене на опашката имаше една изрусена пичка не беше с мен нито с тях ама непрекъснато се хилеше. То от там се почна явно. Мамицата и на нея! КАШОН УИСКИ ЛИ - да се удави в уиски дано! Абе с две думи ми скапаха деня. И трябва да му го върна тъпкано на тоя терикат !

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пет 28 ное 2008 19:25

не знам на кой си попаднал, но аз преди месец си купих и сложих там зимни гуми и ме обслужиха добре. но не е зле ако шефа им ги нагърчи малко.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 28 ное 2008 23:09

не мог ада дишам такива киселяци-помияри.

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Пет 28 ное 2008 23:33

Голяма смешка.Хванете се на бас,като искат.А ти ги светни,че и да не им се иска,цената на гумите скача с около 4 % всяка година.Неизбежно е,поне така говорят цифрите от около 10-на години.Поздрави и си смени доставчика на гуми :wink:

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 29 ное 2008 8:30

R@do написа:не мога да дишам такива киселяци-помияри.

:arrow: Тоя сигурно е толко отегчен от живота, че гледа само да се прави на интересен.Ама колега не трябва да си скапваш деня заради некъв дебил дето се чуди как да ти развали деня.ГЛедай го смей му се и си свиркай(тогава той се нерви) :wink:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”