Мнение ГАЗ СЕРВИЗ БРЦ България - Дружба (---)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнение ГАЗ СЕРВИЗ БРЦ България - Дружба (---)

Мнениеот tr0ll » Пон 06 фев 2006 12:15

Изключително съм недоволен от сервиза на БРЦ в дружба. Като монтаж и качество на газовата са перфектни, но дотук само. Като поддръжка/ГАРАНЦИОННА/ са пълна нула. Имах проблеми с техен ключ /тяхно производство/ за превключване газ-бензин. Поне 6 пъти ходих и все - "проблема ти е в карбуратора" , "гадни ти са кабелите за свещите" , "смени си свещите" и най интересното : "не ти работи бобината ?!?!?!?!". А свещите и кабелите бях сменил приди да сложат газовата /преди 8 месеца/ за бобината въобще няма да коментирам. Съжалявам че ги препоръчах и на колега - оставил колата сутринта и когато отишъл да си я вземе следобеда ония му казали че били забравили за нея-да идел следващия ден. Накрая си смених ключа при други газаджии и нямам никакъв проблем ...

Потребителски аватар
gotto
Автомобил:
Двигател:

и аз съм на това мнение !!

Мнениеот gotto » Чет 09 фев 2006 9:04

и аз съм на това мнение !! изглежда това им е политиката, манталитета или не знам още как да се изразя...!! същата ситуация беше и при мене ...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 22 мар 2006 14:09

Еми там е малко тегаво да се вредиш иначе монтажа ми го напраиха на 6 само дето трябва да слагам дунапрен отстрани на бутилката ча сато се изтраскам в некоя стена странично и много лети от скобите. Ххахаа :twisted: За гаранцията не знам още не ми се е налагало. Малко релетата по тръбите май ми се ебеват ама не ми се кара там.

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Пет 24 мар 2006 20:50

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 25 мар 2006 11:05

Аз си тръгнах от там след като лапето взе да оструумничи че колата ми била стара и от страрост бил проблема че след рестарт на компютъра ми държала високи обороти.
Впоследствие по друг повод се запознах с почти всички от софийския им сервиз и въпреки това не бих отишъл при тях ако трябва да слагам уредба. По добре си сложи в Хаджи Димитър Ланди Ренцо.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Нед 09 юли 2006 11:47

Току що се връщам от там. Още по-зле са станали. Газовото спря да пали и не искаха да го погледнат даже за 1 минута с предтекст че имали много работа докато пият коли и кафета пред мене под климатика. Ама гаранция Франция ... де викат хората. Не си ли платиш. И сега излиза че трябва да ги чакам докато ми изтече гаранцията за да я видят ама нанай си. Ще имат да вземат вече.
ПС: Проблема се реши в друг сервиз, като се почистиха клапите на газта от стружки.
:twisted: :twisted: :o

moniz_s
Автомобил: vw passat
Двигател: 1.9 tdi

Мнениеот moniz_s » Нед 29 юли 2007 22:20

iskam samo da vi kaga 4e mnenieto vi za BRC e pogre6no.Niama v Bul. drug po kvalificiran serviz ot BRC v Drugba.Slogil sam tam uredbata si predi 2god i dosega niamam nikakav defekt,a zatova koeto govorite 4e sa marzelivi neste pravi.6tom ste re6ili hodete pri onezi v Had.Dimitar da vi slogat turskata stoka,i neka da vi e vatre6en
последно предупреждение!
пиши на КИРИЛИЦА!
mod edit: golfer

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 29 юли 2007 22:25

moniz_s написа:..

Пиши на кирилица, маймуница НЕ разбираме тук!

kombak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kombak » Сря 01 авг 2007 15:17

За съжаление много некадърно работят, а и аз толкова време избирах уредба, а BRC си е наистина добра. Аз слагах на AUDI Quattro с бутилка в резервната гума. Оказа се, че не може да се настрои добре уредбата и за по-малко от година реших да го продам. Тръгнах да си свалям уредбата и като погледнах тръбите отдолу не бяха хванати по извивките на пода. А понеже имам и заден диференциал и полуоските се местят нагоре-надолу се беше протъркала тръбата. Като я дръпнах и се проби. Въпрос на дни е било да гръмна може би. Не стават, не ходете там, не уредбите, хората не стават.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 01 авг 2007 19:04

http://www.kzp.bg/
Пускайте ги на комисията тия некадърници - ще затрият някого от мързел!!!

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Мнение ГАЗ СЕРВИЗ БРЦ България - Дружба (---)

Мнениеот drmilendd » Сря 23 ное 2011 15:38

Някой има ли прясно инфо за този сервиз. Такова ли е положението и сега или има промяна

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Re: Мнение ГАЗ СЕРВИЗ БРЦ България - Дружба (---)

Мнениеот yoan4o » Сря 23 ное 2011 15:48

Аз монтирах там наскоро АГУ.
Засега впечатленията са ми на другия полюс - положителни, но засега като монтаж и обслужване. :да:

За поддръжка не мога да кажа все още.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”