Fobos Ауто ООД
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Fobos Ауто ООД
Вчера на 30.11.2012 отидох в Фобос и си оставих колата да ми сложат газов инжекцион. След като разговаряхме и ми казаха, че колата ми ще е готова на 01.12.2012 и ще трябва да платя 108лв първоначална вноска. Днес отивам и ми жзеха 133лева и освен това централното ми неработеше. Моята лична препоръка е да не ходите ТАМ!!! Момчето което беше днес първо ми каза, че не се занимава с фактурите и неможе да ми каже от къде е разликата после ми вика ми аз не сам работил по колата Ви, ами Тогава за какво е там?
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Re: Fobos Ауто ООД
това за сервиза в Долни Богров ли става дума?
Да, става въпрос за офиса на Долни Богров, незнам как е в др им офиси, но тук обслужването е ужасно, а и с цялата си наглост ми казаха елате в Понеделник ще проверим за централното, но ако не е от нас проблема, ще си платите за работата. Незнам за какво бих се правила, че са ми развалили централното там!
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
За тоя сервиз много оплаквания има в нета. То и аз др. седмица мисля да слагам газ, но съм се насочил към сервиза на Ланди-Ренцо на Ботевградско, тъй като общо взето четох добри отзиви за тях, а и имам преки впечатления от системата, която работи изключително безпроблемно. Дано и при мен да е така 

Дано, всичко да е наред при тях. Газовата найстина си е от значение, а й парите ще си ги избиеш много бързо. Аз днес си я сложих, верно много нерви изхабих, но от кога не бях зареждала 7 литра и нещо за 10 лева. Просто не сам случила на сервиз. Надявам се тази тема да достигне до колкото може повече хора, за да нямат мойте ядове.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
ама аз немога да ви разбера кой ви дава тея акъли да слагате Фобос има далеч по достъпни АГУта които са доста по хубави от тоя умрял Фобос
давам като пример на същата цена Бардолини-BSM класи над фобоса,турска NLP къде къде по хубава уредба от тоя фобос вече другите марки ланди ловато стар газ-те са друга бира но тези две които на бързо изброих са за препоръчване пред фобос
не правете грешката да си дадете парите за фобос
давам като пример на същата цена Бардолини-BSM класи над фобоса,турска NLP къде къде по хубава уредба от тоя фобос вече другите марки ланди ловато стар газ-те са друга бира но тези две които на бързо изброих са за препоръчване пред фобос
не правете грешката да си дадете парите за фобос
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”