Fobos Ауто ООД

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
An0mis
Автомобил:
Двигател:

Fobos Ауто ООД

Мнениеот An0mis » Съб 01 дек 2012 17:43

Вчера на 30.11.2012 отидох в Фобос и си оставих колата да ми сложат газов инжекцион. След като разговаряхме и ми казаха, че колата ми ще е готова на 01.12.2012 и ще трябва да платя 108лв първоначална вноска. Днес отивам и ми жзеха 133лева и освен това централното ми неработеше. Моята лична препоръка е да не ходите ТАМ!!! Момчето което беше днес първо ми каза, че не се занимава с фактурите и неможе да ми каже от къде е разликата после ми вика ми аз не сам работил по колата Ви, ами Тогава за какво е там?

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Re: Fobos Ауто ООД

Мнениеот siso_k » Съб 01 дек 2012 19:21

това за сервиза в Долни Богров ли става дума?

An0mis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот An0mis » Съб 01 дек 2012 19:58

Да, става въпрос за офиса на Долни Богров, незнам как е в др им офиси, но тук обслужването е ужасно, а и с цялата си наглост ми казаха елате в Понеделник ще проверим за централното, но ако не е от нас проблема, ще си платите за работата. Незнам за какво бих се правила, че са ми развалили централното там!

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Съб 01 дек 2012 22:09

За тоя сервиз много оплаквания има в нета. То и аз др. седмица мисля да слагам газ, но съм се насочил към сервиза на Ланди-Ренцо на Ботевградско, тъй като общо взето четох добри отзиви за тях, а и имам преки впечатления от системата, която работи изключително безпроблемно. Дано и при мен да е така :да:

An0mis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот An0mis » Съб 01 дек 2012 23:16

Дано, всичко да е наред при тях. Газовата найстина си е от значение, а й парите ще си ги избиеш много бързо. Аз днес си я сложих, верно много нерви изхабих, но от кога не бях зареждала 7 литра и нещо за 10 лева. Просто не сам случила на сервиз. Надявам се тази тема да достигне до колкото може повече хора, за да нямат мойте ядове.

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Чет 06 дек 2012 8:37

ама аз немога да ви разбера кой ви дава тея акъли да слагате Фобос има далеч по достъпни АГУта които са доста по хубави от тоя умрял Фобос
давам като пример на същата цена Бардолини-BSM класи над фобоса,турска NLP къде къде по хубава уредба от тоя фобос вече другите марки ланди ловато стар газ-те са друга бира но тези две които на бързо изброих са за препоръчване пред фобос
не правете грешката да си дадете парите за фобос

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”