Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)

Мнениеот NovobranecGT » Съб 21 юли 2007 17:06

Какви впечатления имате от този сервиз :?: Може и да не са лични, а на познати или приятели :wink:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Съб 21 юли 2007 17:12

По добре на кръговото на хлебозавода хладилен сервиз "Астра" ако не се лъжа точно на самото кръгово до паркинага един познат остана много доволен от услугите и ценоразписа им.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 21 юли 2007 17:15

znainainai написа:По добре на кръговото на хлебозавода хладилен сервиз "Астра" ако не се лъжа точно на самото кръгово до паркинага един познат остана много доволен от услугите и ценоразписа им.

Ахам.А за тоя до хиподрума питам, защото носихме кола там и не останах доволен от чутото и видяното и от резултата :evil:

miroslavruse
Автомобил: VW PASSAT 5.5
Двигател: AVF 2001
Контакти:

Мнениеот miroslavruse » Пон 13 авг 2007 14:54

неходи там ужас.

Потребителски аватар
darsiman
Автомобил: VW PASSAT 1.8
Двигател: ABS 1992

Re: Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)

Мнениеот darsiman » Нед 23 авг 2009 10:41

и в "Астра"-та не стават колата ми стоя 2-пъти по 1-месец и нещо неможаха да ми оправят ел.управлението на диавиата да ти кажа честно не останах доволен.Мое мнение.даже нямят и база като хората.А като пойсках да ми сложат старото управление(за оргинално е мисалта ми) почнаха да мънкат (т.нар. шеф) много работа било ,трудоемко и т.н.,а аз отидох с кинтите и казах ,че не ме интересува цената ,само да я направят като хората.И нищо

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот saiman » Пон 24 авг 2009 11:11

NovobranecGT написа:
znainainai написа:По добре на кръговото на хлебозавода хладилен сервиз "Астра" ако не се лъжа точно на самото кръгово до паркинага един познат остана много доволен от услугите и ценоразписа им.

Ахам.А за тоя до хиподрума питам, защото носихме кола там и не останах доволен от чутото и видяното и от резултата :evil:

Аз пък съм доволен(може би защото са познати с дядо ми :roll: )

Потребителски аватар
_Demoson_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _Demoson_ » Пон 24 авг 2009 19:58

Дядо ти Тодор до хиподрума вече не го бива!Наринах маса пари за един спукан маркуч и за зареждане и никакъв ефект!!!Едвам се усеща че работи!Не ходете там!

Потребителски аватар
Vag_activator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vag_activator » Чет 27 юни 2013 12:38

А 500лв една приятелка за компресор за бмв,и след това пак греда и се оказа че компресора си е старият...
Това при "дядо ти на хиподрума",нищо не става вече и от него.Иначе му се носеше славата на много добър!
Тази кола съм я признал,обиколи 5 от най-великите майстори в русе на климатици и никой неможе да я оправи...
Сега пак е на ремонт,колата е bmw e36 320-ka.
Та да си дам и аз мнението,в Русе майстори няма!!!
Имам приятели в София на кола с парно монтират климатроник,и няма проблеми!В Русе на кола със съществуващ не могат да открият даденият проблем и да го отстранят... (говорим за бмв е36,но все пак става въпрос за климатици и марката смятам не е важна)!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”