Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)
Какви впечатления имате от този сервиз
Може и да не са лични, а на познати или приятели 
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:По добре на кръговото на хлебозавода хладилен сервиз "Астра" ако не се лъжа точно на самото кръгово до паркинага един познат остана много доволен от услугите и ценоразписа им.
Ахам.А за тоя до хиподрума питам, защото носихме кола там и не останах доволен от чутото и видяното и от резултата
-
miroslavruse
- Автомобил: VW PASSAT 5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
- darsiman
- Автомобил: VW PASSAT 1.8
- Двигател: ABS 1992
Re: Сервиз за автоклиматици - Русе(до хиподрума)
и в "Астра"-та не стават колата ми стоя 2-пъти по 1-месец и нещо неможаха да ми оправят ел.управлението на диавиата да ти кажа честно не останах доволен.Мое мнение.даже нямят и база като хората.А като пойсках да ми сложат старото управление(за оргинално е мисалта ми) почнаха да мънкат (т.нар. шеф) много работа било ,трудоемко и т.н.,а аз отидох с кинтите и казах ,че не ме интересува цената ,само да я направят като хората.И нищо
Re:
NovobranecGT написа:znainainai написа:По добре на кръговото на хлебозавода хладилен сервиз "Астра" ако не се лъжа точно на самото кръгово до паркинага един познат остана много доволен от услугите и ценоразписа им.
Ахам.А за тоя до хиподрума питам, защото носихме кола там и не останах доволен от чутото и видяното и от резултата
Аз пък съм доволен(може би защото са познати с дядо ми
- _Demoson_
- Автомобил:
- Двигател:
Дядо ти Тодор до хиподрума вече не го бива!Наринах маса пари за един спукан маркуч и за зареждане и никакъв ефект!!!Едвам се усеща че работи!Не ходете там!
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
А 500лв една приятелка за компресор за бмв,и след това пак греда и се оказа че компресора си е старият...
Това при "дядо ти на хиподрума",нищо не става вече и от него.Иначе му се носеше славата на много добър!
Тази кола съм я признал,обиколи 5 от най-великите майстори в русе на климатици и никой неможе да я оправи...
Сега пак е на ремонт,колата е bmw e36 320-ka.
Та да си дам и аз мнението,в Русе майстори няма!!!
Имам приятели в София на кола с парно монтират климатроник,и няма проблеми!В Русе на кола със съществуващ не могат да открият даденият проблем и да го отстранят... (говорим за бмв е36,но все пак става въпрос за климатици и марката смятам не е важна)!
Това при "дядо ти на хиподрума",нищо не става вече и от него.Иначе му се носеше славата на много добър!
Тази кола съм я признал,обиколи 5 от най-великите майстори в русе на климатици и никой неможе да я оправи...
Сега пак е на ремонт,колата е bmw e36 320-ka.
Та да си дам и аз мнението,в Русе майстори няма!!!
Имам приятели в София на кола с парно монтират климатроник,и няма проблеми!В Русе на кола със съществуващ не могат да открият даденият проблем и да го отстранят... (говорим за бмв е36,но все пак става въпрос за климатици и марката смятам не е важна)!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”