Колеги става дума за следното:
преди 2/3 месеца успях да не видя един изкъртен бордюр при паркиране, който смачка навътре прага под шофьорската врата. Смачканото е доста навътре и с ширина около педя, като по чудо стига точно до самата врата без да я е закачило.
въпрос номер 1. Как се поправя това принципно? струва ми се че до вътрешната страна на този праг няма достъп за да бъде изчукан, а едновремено с това той не е нещо което се сваля... някой ми бе споменал за някакво издухване или нещо подобно, но ако наистина няма достъп до там не си го представям. Реже ли се и се сменя с парче... или?
Освен тая щета, преди повече от половин година съседите ме поздравиха за новата кола с ключ по десните врати... По оценка на застрахователя (колкото и да не ми се ще) се налага пълно пребоядисване на вратите. Така че двата проблема (този и прага) ще се правт наведнъж.
Имам пълно каско към БулИнс, препоръчаха ми да ида в сервиза им в Бояна (София), който ми е и географски най-удобен.
Въпрос номер 2: какво мислите за този сервиз, имате ли опит с тях, особено що се касае до пребоядисване? Кражби, качество, бързина?
Или пък иначе зададен въпроса - ако не този, кой друг БулИнс сервиз в София бихте препоръчали за целта?
Как се поправя смачкан праг и къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
tatenceto написа:за прага се оправя с така наречения обратен чук вече зависи от майстора до колко ще го направи а за сервиза в бояна немога да кажа нищо а защо не се обърнеш към колегата - тенекето - само добри неща съм чел във форума
Благодаря за отговора.
А за колегата - тенекето - Ако БулИнс се съгласят те да му платят нямам против

eos написа:http://www.harko.dir.bg/gys_r.htm
Хах... мерси

с това шофиране в българия май е уред който трябва всеки да има в багажника както прахосмукачката...
"А, пак са ми били шутове на врата, е нема проблем..." вадиш и оправяш

"А, жоро циганина пак е мятал шишета от бира и ракия през прозореца от 7мия етаж... е нищо..." пр пр пр пр пр

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”