здравейте на всички. от доста прочетеното по темата в последно време, достигам до извода че най-добрите газ сервизи са аргус, the machine и сервиз в Павлово до 5-то у-ще. говоря за монтаж на ГИ, настройка и т.н. Вие какво мислите по въпроса?
благодаря предварително
по-добрия сервиз за монтаж на газови инжециони
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Аргус са страшни скъпари и арогантни! Не знам как работят но отношението им към клиента е повече от незадоволително - лични наблюдения.
Ходих при тях с молбата да ми прегледат газовата. Работа очевидно нямаха, но като разбраха че не е слагана при тях, даже не пожелаха да я погледнат. На въпроса ми - това ле е обслужване към клиент от вас, ми отговориха ако искам да ми обърнат внимание, да си сваля тази която имам и да отида при тях да ми сложат газов за 1.5 - 2 К лева .......
Е тва е - нямам думи ......
С Машине съм бил в допир. Като качество незнам как работи, защото се обърнах към него относно газов инжекцион и не можа да ми помогне, но като внимание и отношение няма грешка момчето.
Ходих при тях с молбата да ми прегледат газовата. Работа очевидно нямаха, но като разбраха че не е слагана при тях, даже не пожелаха да я погледнат. На въпроса ми - това ле е обслужване към клиент от вас, ми отговориха ако искам да ми обърнат внимание, да си сваля тази която имам и да отида при тях да ми сложат газов за 1.5 - 2 К лева .......
Е тва е - нямам думи ......

С Машине съм бил в допир. Като качество незнам как работи, защото се обърнах към него относно газов инжекцион и не можа да ми помогне, но като внимание и отношение няма грешка момчето.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bugster написа:Аргус са страшни скъпари и арогантни! Не знам как работят но отношението им към клиента е повече от незадоволително - лични наблюдения.
Гласувам за The Machine с двете ръце. Разбира си от работата. Последния път ми погледна колата, а имаше да слага един ГИ, ако беше някой друг да те е отрязал. Винаги може да разчиташ на него ако имаш проблем

Впечатленията ми от АРГУС:
Отивам на газ анализатор исках и да ми сменят филтъра на газовия клапан, минах през газ анализатор а за филтъра почти ми се скараха " работното им време било до 16:00 часа, да не ги занимавам с филтъра, трябвали да слагат газова уредба ". Казаха ми да мина през седмицата , събота не могли да сменят филтър. Аз бях отишъл в събота около 12:00 часа ама на тях просто не им се занимаваше

Върни се в “Автогазови уредби”