по-добрия сервиз за монтаж на газови инжециони

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук

по-добрия сервиз за газови инжециони

Анкетата завърши на Пон 19 май 2008 15:36

аргус-люлин
3
20%
the machine
9
60%
в Павлово до 5-то у-ще
3
20%

Общо гласове: 15
hi_lander
Автомобил:
Двигател:

по-добрия сервиз за монтаж на газови инжециони

Мнениеот hi_lander » Сря 14 май 2008 15:36

здравейте на всички. от доста прочетеното по темата в последно време, достигам до извода че най-добрите газ сервизи са аргус, the machine и сервиз в Павлово до 5-то у-ще. говоря за монтаж на ГИ, настройка и т.н. Вие какво мислите по въпроса?
благодаря предварително

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 14 май 2008 18:35

Само да споделя съвсем безпристрастно, даже не бих гласувал за себе си :-D - на един клиент му монтирах ГИ в събота/неделя и беше разучавал и за БРЦ в официалния в Дружба му бяха обявили 1650 лв, а в Аргус - 2к... :?

hi_lander
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hi_lander » Чет 15 май 2008 11:20

колеги, моля ви гласувайте

ivo123
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivo123 » Чет 15 май 2008 12:10

не съм имал допирни точки с колегата The_Machine, но от това което сме обсъждали из форума и това, което сме писали на лично, стигам до заключението, че е достатъчно кадърен за да ти свърши работата.
Гласувах за него.

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Чет 15 май 2008 16:41

И аз гласувах за Машината. :wink:

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Съб 17 май 2008 16:42

Аргус са страшни скъпари и арогантни! Не знам как работят но отношението им към клиента е повече от незадоволително - лични наблюдения.
Ходих при тях с молбата да ми прегледат газовата. Работа очевидно нямаха, но като разбраха че не е слагана при тях, даже не пожелаха да я погледнат. На въпроса ми - това ле е обслужване към клиент от вас, ми отговориха ако искам да ми обърнат внимание, да си сваля тази която имам и да отида при тях да ми сложат газов за 1.5 - 2 К лева .......
Е тва е - нямам думи ...... :evil:
С Машине съм бил в допир. Като качество незнам как работи, защото се обърнах към него относно газов инжекцион и не можа да ми помогне, но като внимание и отношение няма грешка момчето.

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Вто 20 май 2008 14:00

bugster написа:Аргус са страшни скъпари и арогантни! Не знам как работят но отношението им към клиента е повече от незадоволително - лични наблюдения.

Гласувам за The Machine с двете ръце. Разбира си от работата. Последния път ми погледна колата, а имаше да слага един ГИ, ако беше някой друг да те е отрязал. Винаги може да разчиташ на него ако имаш проблем :wink:

Впечатленията ми от АРГУС:
Отивам на газ анализатор исках и да ми сменят филтъра на газовия клапан, минах през газ анализатор а за филтъра почти ми се скараха " работното им време било до 16:00 часа, да не ги занимавам с филтъра, трябвали да слагат газова уредба ". Казаха ми да мина през седмицата , събота не могли да сменят филтър. Аз бях отишъл в събота около 12:00 часа ама на тях просто не им се занимаваше :(

Върни се в “Автогазови уредби”