смяна на мамбрани в Пловдив
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
смяна на мамбрани в Пловдив
изпарителя е BRC AT90E електрически,на 5 год и около 100к.км
време е за смяна, мирише на газ като е на място колата,мисля да сменя мембраните, но не искам аз да пипам. Ходих до нова сграда на Пловдивски ун. но там ми искат 80лв с мембраните а нов изпарител е 100лв същия. Кажете читав майстор и да ходя да ги сменя.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: смяна на мамбрани в Пловдив
Представителя на БРЦ е в Тракия.Защо не опиташ там?
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
Що неопиташ да си ги смениш сам,вьобще не е трудно.Преди и аз като теб отивам на сервиз оня ми вика 50 лв само труд,ядосах се купих си мембрани даже моите на 90 %жената ги смени
под мой контрол.После след 500 км отидох да ми направят настройки.Няма нищо сложно в смяната на мембрани,стегни се и си ги смени сам ония да го...за толкова пари,като че ли в днешно време ги берат по дьрветата. 

- дзвера
- Двигател:
е, ще се ослушвам още малко и пристъпвам към действие
- дзвера
- Двигател:
смених ги сам днес, колата работи добре въртях врътките за празен ход 800 оборота държи, интересно ми е шестограмните болтове единия е тапа=не пипам, другия е за натегнатостта на голямата мембрана, НО как трябва да е при сменени току що мембрани в момента е завит почти докрай, така е останал след като монтирах мамбраните.Сега така ли да го оставя или да го развия още/завия докрай?
- sstambo
- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: BVK 2007
дзвера написа:смених ги сам днес, колата работи добре въртях врътките за празен ход 800 оборота държи, интересно ми е шестограмните болтове единия е тапа=не пипам, другия е за натегнатостта на голямата мембрана, НО как трябва да е при сменени току що мембрани в момента е завит почти докрай, така е останал след като монтирах мамбраните.Сега така ли да го оставя или да го развия още/завия докрай?
А честито колега,нищо сложно нямаше в смяната на мембраните нали?Относно мембраната недей пипа нищо засега по нея,щом ти дьржи обороти и си работи нормално колата.След 500км отиди на газаджия да ти направи настройка и това е.
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
А така! Видя ли колко лесно изкара 80 лева
Сега можеш да почерпиш жената
!

Сега можеш да почерпиш жената

Върни се в “Автогазови уредби”