смяна на мамбрани в Пловдив
- дзвера
 - Автомобил: ford escape
 - Двигател:

смяна на мамбрани в Пловдив
изпарителя е BRC AT90E електрически,на 5 год и около 100к.км 
 време е за смяна, мирише на газ като е на място колата,мисля да сменя мембраните, но не искам аз да пипам. Ходих до нова сграда на Пловдивски ун. но там ми искат 80лв с мембраните а нов изпарител е 100лв същия. Кажете читав майстор и да ходя да ги сменя.

- 
				landir
 - Автомобил:
 - Двигател:

Re: смяна на мамбрани в Пловдив
Представителя на БРЦ е в Тракия.Защо не опиташ там?

- sstambo
 - Автомобил: Seat Alhambra
 - Двигател: BVK 2007

Що неопиташ да си ги смениш сам,вьобще не е трудно.Преди и аз като теб отивам на сервиз оня ми вика 50 лв само труд,ядосах се купих си мембрани даже моите на 90 %жената ги смени  
 под  мой контрол.После след 500 км отидох да ми направят настройки.Няма нищо сложно в смяната на мембрани,стегни се и си ги смени сам ония да го...за толкова пари,като че ли в днешно време ги берат по дьрветата. 

под  мой контрол.После след 500 км отидох да ми направят настройки.Няма нищо сложно в смяната на мембрани,стегни се и си ги смени сам ония да го...за толкова пари,като че ли в днешно време ги берат по дьрветата. 
- дзвера
 - Двигател:

е, ще се ослушвам още малко и пристъпвам към действие

- дзвера
 - Двигател:

смених ги сам днес, колата работи добре въртях врътките за празен ход 800 оборота държи, интересно ми е шестограмните болтове единия е тапа=не пипам, другия е за натегнатостта на голямата мембрана, НО как трябва да е при сменени току що мембрани в момента е завит почти докрай, така е останал след като монтирах мамбраните.Сега така ли да го оставя или да го развия още/завия докрай?

- sstambo
 - Автомобил: Seat Alhambra
 - Двигател: BVK 2007

дзвера написа:смених ги сам днес, колата работи добре въртях врътките за празен ход 800 оборота държи, интересно ми е шестограмните болтове единия е тапа=не пипам, другия е за натегнатостта на голямата мембрана, НО как трябва да е при сменени току що мембрани в момента е завит почти докрай, така е останал след като монтирах мамбраните.Сега така ли да го оставя или да го развия още/завия докрай?
А честито колега,нищо сложно нямаше в смяната на мембраните нали?Относно мембраната недей пипа нищо засега по нея,щом ти дьржи обороти и си работи нормално колата.След 500км отиди на газаджия да ти направи настройка и това е.
- Ivaile
 - Автомобил: Touran
 - Двигател: BSE 2008

А така! Видя ли колко лесно изкара 80 лева  

Сега можеш да почерпиш жената
 !

Сега можеш да почерпиш жената
 !Върни се в “Автогазови уредби”