Пускам снимки на моята настройка която съм си правил сам на VW SHARAN ADY - ГИ FOBOS1.Инжекторите ми са Апаче 1,5 ОМ. Дюзите са ми на 2,3мм изпарител ТОМАСЕТО Moже да я коментирате защото не съм профисионалист, търпя критики

eurogas написа:Веднага си личи че неразбираш от настройки, никой не настройва Фобос с графика, графиката е по-неточна от таблицата и е създадена за колеги които са свикнали да работят с полски ГИ където се настройва предимно така.
Според инжинерите на Фобос с графика можеш да получиш съвсем непретенциозна настройка, без възможност за фини корекции каквито предлага една таблица, иначе горе-долу си се справил от това което се вижда.
salik написа:Здравейте Колеги!
Имаме Поло 6 н1 с фобос 4.
По невнимание се разкачиха кабелите към буксата на бутона за превключване газ/ бензин и нивомера.
Може ли да ми кажете как да ги наредя пиновете към буксата?
Мерси
eurogas написа:salik написа:Здравейте Колеги!
Имаме Поло 6 н1 с фобос 4.
По невнимание се разкачиха кабелите към буксата на бутона за превключване газ/ бензин и нивомера.
Може ли да ми кажете как да ги наредя пиновете към буксата?
Мерси
Мисля че помогнах по телефона днес, но за всеки случай ще го напиша и тук, за да остане в нета като полезна информация.
Като завъртиш ключето и погледнеш зад него, буксата е вертикална, най долу е белия кабел, над него е зелен, над него жълт, и най-отгоре е кафявия, не може да сбъркаш.
Успех !
eurogas написа:Трябва да преправиш твърдото захващане на изпарителя към купето, и да го захванеш без твърда връзка, използвай две планки с гумени тампони между тях, за едната планка стягаш изпарителя, а другата се стяга към купето, такива тампони с резба от двата края идват в комплект с всяка рейка, само така ще изчезне виенето, то се предава като вибрация към купето.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта