Вярно , че лекичко тракат , но това се чува на отворен капак като седиш пред мотора, досега на колите , на които сме монтирали вътре не се усеща тропкането.
захранваща търба-диаметър?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
преместих рейката върху мотора, направих й специална стойка и я сложих върху тампончетата. всичко про. маркучетата са ми към 20-25 см. дълги и може би затова при преминаване на газ малко заглъхва.
иначе за лупането-намаля но си го имаааа... не знам вече какво да ги правя-лупори си в купето и тва си е! при мотора не е толкова много колкото е в купето.
иначе за лупането-намаля но си го имаааа... не знам вече какво да ги правя-лупори си в купето и тва си е! при мотора не е толкова много колкото е в купето.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз да кажа.
Понеже врътнах на Ваското на пасатора 40-50км да си кажа мнението. Трополи oт дюзите леко в купето но с лека музичка се оправят нещата.
Иначе колата не може да се определи на газ или на бенз върви по-добре и с двете горива си е супер. Само дето от това спортно окачване ми паднаха пломбите
.
Machine имаш лично.
Иначе колата не може да се определи на газ или на бенз върви по-добре и с двете горива си е супер. Само дето от това спортно окачване ми паднаха пломбите
Machine имаш лично.
Върни се в “Автогазови уредби”