calm написа:Сетих се за тази тема и реших да допълня![]()
След близо година и 15к километра, мога да твърдя, че ГИ Фобос може да се постави на Пасат 1,8Т, и това да доведе единствено до икономия на парични средства. И като направя равносметка, парите които дадох преди година, вече съм "избил".
![]()
А, какво имах предвид с:calm написа:2. Капака на двигателя(пластмасовия) баба ми по- хубаво щеше да го отреже с ножицата с която стриже овцете.
Ей това и до днес ми бърка в очите. Верно, не е конкурс за красота и точки не се дават, ама... eurogas
van4ooo написа:А зареждачката маже ли да е до гърловината на резервоара(голф 4)? Извинявам се,че ползвам темата на колегата
mita6kiii написа:Колега, сподели как е разхода в града, извънградцко, зиме, лете , ако не те затруднява?
calm написа:Ако е карал на бензин постоянно, верно що да сменя филтри
mita6kiii написа:Колега, сподели как е разхода в града, извънградцко, зиме, лете , ако не те затруднява?
Градско- 16/100 без клима и 18/100 с клима
ИзвънградЦко- съответно 8/100 и 10/100
Зиме, лете- се е толко. Градско, ако има задръствания скача, ама то си е нормално![]()
П.С.
Колега BG_POLICE, не се карам на Жоро. По-рано бях казал къде е проблема. Жоро е пич, ама кво да се прави като само той влиза във форума. Някой трябва да го отнесе все пак![]()
Жоро!
според мен много ти лапа мой приятел кара бмв 2.0 6 цилиндъра 150кс с обикновена газова градско спокойно му дава 14-15 а ръчки 17-18calm написа:Ако е карал на бензин постоянно, верно що да сменя филтри![]()
Градско- 16/100 без клима и 18/100 с клима
ИзвънградЦко- съответно 8/100 и 10/100
Зиме, лете- се е толко. Градско, ако има задръствания скача, ама то си е нормално![]()
calm написа::gruebel Ами не съм икономичен шофьор на градско и си му давам газчица колкото поеме, а си поема доста. Дали не треа се запра и да видя колко ще ми даде. Не задълбавам толкова защото преди карах голф 3 АБУ и парите дето отиваха за бензин на 100км. сега са ми същите за газ.
Извънградско пък карам по-спокойно. Може от там да идват разликите.
landir написа:Жорка 100000 без смяна на филтър!!!!От къде зареждате газ че и ние от там да зареждаме?Няма шанс това да стане ама никакъв!!!Ние също поръчахме рейл и много добре знам как са си вързали гащите италианците.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта