joker написа:balamata написа: Човече,при положение,че си сложил газ в тази кола,не виждам защо си се загрижил колко се вдига разхода на бензин?Моята кола на бензин пак си върви по-добре от на газ.Но аз като съм намалил диаметъра на плочката съм търсил максимално нисък разход на газ в комбинация с максимално добра динамика на газ.При положение,че на месец изгарям да речем по 4-5 литра бензин,и то сега през зимата,мен не ме е еня,дали ще гори бензин повече от преди да сложа газ.В крайна сметка бензина го ползвам само да запаля сутрин на първо палене за деня,и то само зимата и да се придвижа до първата газстанция когато ми свърши газта.И дори и да гори литър нагоре,то за една година да се набутам да речем 2-3-5 литра отгоре,което на фона на стотиците лева,които спестявам за година от това,че карам на газ,а не на бензин,си е направо капка в морето!
![]()
![]()
Ами и аз това им хортувам...ама а де???Първо слагаш газ и после почваш да си блъскяш главата дали няма да гори повече като си на бензин
Та незнам защо расъждавате така. Въпреки че се слага газ би било хубаво бензиновата система да е напълно изправна и да не и навреждаме. Тоест да гледаме да се направи качествено и без много промени.
А въпроса които обсъждахме бе абсолутно друг.