Плочка с диаметъра на колектора и смукателния път за 1.8 АБС

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
stefan_gb1
Автомобил:
Двигател:

Re: Плочка с диаметъра на колектора и смукателния път за 1.8 АБС

Мнениеот stefan_gb1 » Нед 13 мар 2011 20:37

joker написа:
balamata написа: Човече,при положение,че си сложил газ в тази кола,не виждам защо си се загрижил колко се вдига разхода на бензин?Моята кола на бензин пак си върви по-добре от на газ.Но аз като съм намалил диаметъра на плочката съм търсил максимално нисък разход на газ в комбинация с максимално добра динамика на газ.При положение,че на месец изгарям да речем по 4-5 литра бензин,и то сега през зимата,мен не ме е еня,дали ще гори бензин повече от преди да сложа газ.В крайна сметка бензина го ползвам само да запаля сутрин на първо палене за деня,и то само зимата и да се придвижа до първата газстанция когато ми свърши газта.И дори и да гори литър нагоре,то за една година да се набутам да речем 2-3-5 литра отгоре,което на фона на стотиците лева,които спестявам за година от това,че карам на газ,а не на бензин,си е направо капка в морето!

:да: :да: :да: Ами и аз това им хортувам...ама а де???Първо слагаш газ и после почваш да си блъскяш главата дали няма да гори повече като си на бензин :screwy

Та незнам защо расъждавате така. Въпреки че се слага газ би било хубаво бензиновата система да е напълно изправна и да не и навреждаме. Тоест да гледаме да се направи качествено и без много промени.
А въпроса които обсъждахме бе абсолутно друг.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Нед 13 мар 2011 20:39

stefan_gb1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefan_gb1 » Нед 13 мар 2011 20:45

Немисля да влизам в излишни спорове , но разговора беше в друга насока.

Върни се в “Автогазови уредби”