Съвети за свещи на AGZ V5 при работа на газ
- Ivan Cholakov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвети за свещи на AGZ V5 при работа на газ
Ами дано при теб да няма проблем и да работят коректно. И не мисля, че проблема е в набутването с 20лв. , а с губенето на време и неудобството, което, евентоално могат да причинят. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да за това си прав
Но да Ви споделя нещо от преди 5 мин.! Значи прибрах се с колата в 15.00 часа и я оставих в двора, сега в 20.00 часа слязох долу с намерението да видя как са свещите на студен мотор! Значи да вметна едно уточнение, че сега колата ми е с настройка да пали директно на газ! Със старите свещи не искаше да пали при студен мотор или дори не щеше директно на газ и когато цял ден я е пекло слънцето и навън температурата е 30-35 градуса! Аз очаквах да не запали сега на газ, а да я запаля на бензин и да я пусна на автоматичен режим, за да видя на 20 градуса като прехвърли дали ще ми прави пак мизерии! Въпреки това първо реших да пробвам и останах искрено учуден от резултата - ЗАПАЛИ ОТ РАЗ ДИРЕКТНО НА ГАЗ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ И ВЕДНАГА СТАБИЛИЗИРА ОБОРОТИТЕ
Това за мен си е показателно за свещите и дано изкарат по-дълго време така! Ще споделям мнения периодично за впечатленията ми! Засега е това 

- tehniiik
- Автомобил:
- Двигател:
BG_POLICE написа:Да за това си правНо да Ви споделя нещо от преди 5 мин.! Значи прибрах се с колата в 15.00 часа и я оставих в двора, сега в 20.00 часа слязох долу с намерението да видя как са свещите на студен мотор! Значи да вметна едно уточнение, че сега колата ми е с настройка да пали директно на газ! Със старите свещи не искаше да пали при студен мотор или дори не щеше директно на газ и когато цял ден я е пекло слънцето и навън температурата е 30-35 градуса! Аз очаквах да не запали сега на газ, а да я запаля на бензин и да я пусна на автоматичен режим, за да видя на 20 градуса като прехвърли дали ще ми прави пак мизерии! Въпреки това първо реших да пробвам и останах искрено учуден от резултата - ЗАПАЛИ ОТ РАЗ ДИРЕКТНО НА ГАЗ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ И ВЕДНАГА СТАБИЛИЗИРА ОБОРОТИТЕ
Това за мен си е показателно за свещите и дано изкарат по-дълго време така! Ще споделям мнения периодично за впечатленията ми! Засега е това
Колега радвам се за тебе , надявам се да са добри защото мисля и аз да взимам такива.Това че ти е запалило на газ си е показателно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес покарах колата повечко и засега работи доста добре! Може на мен да ми се струва но някак по-плавно работи мотора! Ще видим какъв пробег ще направят и тогава може да се споделят окончателни мнения 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Аз като сложих бриск силвър, като моето животно в началото също имах такива усещания, малко по-добра динамика на газ, и по-мазна работа на движока. Обаче на зебин нещо не беше като преди и повече се лигавеше на студено...
- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Ето как изглеждат моите свещи след като изгоря гарнитурата на главата
Единия цилиндър се наводняваше
И да, колата трябва да може да пали, независимо колко е студено навън, направо на газ
И да, колата трябва да може да пали, независимо колко е студено навън, направо на газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
genov1 написа:Ето как изглеждат моите свещи след като изгоря гарнитурата на главата
Да, трябва да пали, но с конвенционална уредба

- genov1
Имах в предвид че е възможно, а не че е добре да се прави, в студа най-добре на бензин, да поработи, и после на газ.
Инжекциона също трябва да може да пали, трябва да имаш аварийно палене на газ, но по-добре не го прави
Инжекциона също трябва да може да пали, трябва да имаш аварийно палене на газ, но по-добре не го прави
-
- Автомобил:
- Двигател:
genov1 написа:Имах в предвид че е възможно, а не че е добре да се прави, в студа най-добре на бензин, да поработи, и после на газ.
Колега това се опитвах да обясня

- genov1
Разбрах, сори, малко съм с руски реотани 

- the_red_camel
- Автомобил: Skoda Roomster 1.6 16V 105hp
- Двигател: BTS
Колеги и аз тия дни се замислям дали да не смена свещите но първо трябва да ги видя
ключа номер 16 ли трябваше да бъде
и добрата свещ пепеляво сива на цвят ли трябваше да е
става въпрос за голф 4 1.6 16клапана - кара се на газ

Върни се в “Автогазови уредби”