IVD написа:Малко може да е тъп въпроса но има ли разлика между ланда контрол и ТАП, и каква е тя?
Пьрвото е за качеството на сместа а второто е за аванса на самия двигател. Прилика едното с другото никаква.
qnis3 написа:spahi написа:Не е задължително непременно да е нещо супер марково. Има и добри ТАП правени в България. Незнам защо обаче всеки на който кажеш ТАП ииии веднага го свързва с jetspark. Според мен това устойсто е предимно реклама. Има други които работят доста прилично. Все пак алгоритъма не е безкрайно сложен. Примерно съм тествал тези: http://runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=4 иииии смея да твърдя че се държат доста прилично. Говорим за тест с диагностична апаратура а не на ухо, око или квото и да е
Колега по принцип си прав но тези в БГ сега се учат и има извесни проблеми *което е нормално*. Това са малки фирми и неможе да става дума за сравнение на тях и една голяма фирма, немогат да се мерят нито с иследователски екип от инжинери, лабораторий, и възможности от тествания на изделието с доказаните имена в бранша. Това е все едно да сравняваш болит от Ф1 с ВАРБУРГ извинявам се за сравнението но е така едните го правят от 20г. а другите им е пьрво изделие за какво говорим тогава. Кой са с по голям опит и традиций?
spahi написа:qnis3 написа:spahi написа:Не е задължително непременно да е нещо супер марково. Има и добри ТАП правени в България. Незнам защо обаче всеки на който кажеш ТАП ииии веднага го свързва с jetspark. Според мен това устойсто е предимно реклама. Има други които работят доста прилично. Все пак алгоритъма не е безкрайно сложен. Примерно съм тествал тези: http://runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=4 иииии смея да твърдя че се държат доста прилично. Говорим за тест с диагностична апаратура а не на ухо, око или квото и да е
Колега по принцип си прав но тези в БГ сега се учат и има извесни проблеми *което е нормално*. Това са малки фирми и неможе да става дума за сравнение на тях и една голяма фирма, немогат да се мерят нито с иследователски екип от инжинери, лабораторий, и възможности от тествания на изделието с доказаните имена в бранша. Това е все едно да сравняваш болит от Ф1 с ВАРБУРГ извинявам се за сравнението но е така едните го правят от 20г. а другите им е пьрво изделие за какво говорим тогава. Кой са с по голям опит и традиций?
Честно да си кажа прав си. Едното си е известна фирма. Ноооо все пак да не забравяме, че това не пречи и нашенските да са добри. Пък и явно колега не си карал ВАРБУРГ щото нямаше да правиш такова сравнение. Просто той върви повече
teko написа:А трябва ли да оправя предварението(понеже сега е за газ)преди да се монтира?
ПС. Някой знае ли къде в Бургас слагат такива,не знам дали ще се справя сам
4i4o-dido написа:А как се определя оптималното предварение?
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта