dragoR написа:Според мен всичко е до това как ще ти настроят уредбата.Пиша като човек който си изпати от лош монтаж.На Примерата ми монтираха метанова Ланди Ренцо,платих си и тръгнах да я пробвам.Обикнавенна уредба на пълна инжекция.На бензин от 0 до 100-10.2сек,на метана 24 сек.Колата не работеше добре.На първите 100км-4.17лв но колата не върви.Отново при газаджиите.ААААААА няма проблеми ей сега ще я оправим.От изпарителя отвориха количеството метан,но колата прекъсва и на бензин и на метан.От 0 до 100 на метан 14,5 сек.Още едно зареждане и мръсна газ докато свърши газта.Толкова.Отново при газаджиите и сваляне на уредбата./Една седмица сън не съм спал.От перфектна кола успяха да направят прекъсваща и гаснеща.Бараха ми оборотите от място което няма нищо общо с това.Та това е.Всичко зависи от това кой и как ще ти монтира уредбата.Затова сега я продавам.
Приятелю, съжалявам че са ти сасипали колата.Но бъди сигурен че правилния монтаж ще ти спести много пари и нерви.Моята така я купих.По метановата не съм пипнал нищо.Излъгах.Свалях два пъти бутилката защото сменях бензиновата помпа.