метан

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 04 яну 2008 9:33

joker написа:
Божков написа:
valeo_1 написа:Но разликата да карам с бензин или на пропан -бутан е очиизваждаща.

Като мощност или като цена?

Ааааа .... и като мощност!

Много глупости дрънкате без да сте запознати,ако колата е настроена добре си върви и най-вече ако е добре поддържана!

dragoR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragoR » Съб 05 яну 2008 17:52

Според мен всичко е до това как ще ти настроят уредбата.Пиша като човек който си изпати от лош монтаж.На Примерата ми монтираха метанова Ланди Ренцо,платих си и тръгнах да я пробвам.Обикнавенна уредба на пълна инжекция.На бензин от 0 до 100-10.2сек,на метана 24 сек.Колата не работеше добре.На първите 100км-4.17лв но колата не върви.Отново при газаджиите.ААААААА няма проблеми ей сега ще я оправим.От изпарителя отвориха количеството метан,но колата прекъсва и на бензин и на метан.От 0 до 100 на метан 14,5 сек.Още едно зареждане и мръсна газ докато свърши газта.Толкова.Отново при газаджиите и сваляне на уредбата./Една седмица сън не съм спал.От перфектна кола успяха да направят прекъсваща и гаснеща.Бараха ми оборотите от място което няма нищо общо с това.Та това е.Всичко зависи от това кой и как ще ти монтира уредбата.Затова сега я продавам.

чакала
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот чакала » Пон 07 яну 2008 11:04

ъъъ таковата... има ли разлика дали е карб или инж за метановите уредби и колко пари е метанова уредба за карб с 60-80 кила бутилка? Мился да сменям изпарителя си, че не става за нищо вече и като чета тука се замислям за метан. Ще ви бъда благодарен за ориентировъчни цени.

dragoR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dragoR » Вто 08 яну 2008 18:07

Цена на бутилките между 8 и 12 лв. за литър,а за останалото 500 до 800лв.Това за обикновенна уредба.За инжекция от 2000лв. нагоре.

valeo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valeo_1 » Чет 10 яну 2008 22:36

joker написа:
Божков написа:
valeo_1 написа:Но разликата да карам с бензин или на пропан -бутан е очиизваждаща.

Като мощност или като цена?

Ааааа .... и като мощност!

Ти да не се съзтезаваш с някого.С 1,8?

valeo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valeo_1 » Чет 10 яну 2008 22:45

dragoR написа:Според мен всичко е до това как ще ти настроят уредбата.Пиша като човек който си изпати от лош монтаж.На Примерата ми монтираха метанова Ланди Ренцо,платих си и тръгнах да я пробвам.Обикнавенна уредба на пълна инжекция.На бензин от 0 до 100-10.2сек,на метана 24 сек.Колата не работеше добре.На първите 100км-4.17лв но колата не върви.Отново при газаджиите.ААААААА няма проблеми ей сега ще я оправим.От изпарителя отвориха количеството метан,но колата прекъсва и на бензин и на метан.От 0 до 100 на метан 14,5 сек.Още едно зареждане и мръсна газ докато свърши газта.Толкова.Отново при газаджиите и сваляне на уредбата./Една седмица сън не съм спал.От перфектна кола успяха да направят прекъсваща и гаснеща.Бараха ми оборотите от място което няма нищо общо с това.Та това е.Всичко зависи от това кой и как ще ти монтира уредбата.Затова сега я продавам.

Приятелю, съжалявам че са ти сасипали колата.Но бъди сигурен че правилния монтаж ще ти спести много пари и нерви.Моята така я купих.По метановата не съм пипнал нищо.Излъгах.Свалях два пъти бутилката защото сменях бензиновата помпа.

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Съб 12 яну 2008 16:26

и аз не съм пипъл нищо стана стана близо 3г. и от вървежа съм доволен поне за градски условия,само дето немога си искарам резервната гума

Върни се в “Автогазови уредби”