Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?
Velko написа:Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?горива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ???
enigma79 написа:Velko написа:Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?горива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ???
И затова ти е виновна газоватаТи като не си преглеждаш колата,кой тие крив колега,до сега не съм виждал ей така да изкача свещ
Мога да потвърдя колко хора се качват и карат,като коне без капаци,а че отдолу се ве е спокойно,я мъркуча на спирачките,я нещо друго,тях хич неги интерисува,а после като стане белята,въй какво стана и защо стана,или колата била скапана,а май не е колата,а зад кормилното устройство си е виновно
The_Machine написа:Хихи, Велко, прочети малко и ще видиш, че първите двигатели са работели на природен газ, добит от гнилостни процеси на някаква дървесина мисля...
Бензина е рафиниран далеч по-късно
docros написа:Интересно на какви мисли ,трябва да ме навява:
1.Много се търсят дизели и за това много се предлагат ?
или
2.Който има бензинка ,евентуално на газ,доволен е ,не я продава и обявите за бензинки са по-малко?
barezifranko написа:за кое ?
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта