Разликата в цената на горивото,газ,бензин се вижда,такаче аз ще си карам на газ,когато задмине бензина като цена,ще карам на бензин 
Разликата в цената на горивото,газ,бензин се вижда,такаче аз ще си карам на газ,когато задмине бензина като цена,ще карам на бензин 
Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?
горива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ??? 
Velko написа:Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?горива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ???
Ти като не си преглеждаш колата,кой тие крив колега,до сега не съм виждал ей така да изкача свещ
Мога да потвърдя колко хора се качват и карат,като коне без капаци,а че отдолу се ве е спокойно,я мъркуча на спирачките,я нещо друго,тях хич неги интерисува,а после като стане белята,въй какво стана и защо стана,или колата била скапана,а май не е колата,а зад кормилното устройство си е виновно 
enigma79 написа:Velko написа:Ами една сутрин тръгнах да паля ( на газ) и свеща се удари в предният капак! Беше се извадила от блока ... отделно проблеми с изпарител,някакъв клапан по пътищата и прекъсване.Точно за това не съм особен фен за газта.Това е личното ми мнение! Не ангажирам никого.Всеки си хвали неговото.За човека,който беше ми оспорил,че бензиновите коли са направени за да се карат с бензин,а не газ и други там АЛТЕРНАТИВНИThe_Machine написа:A знаете ли колко помпи съм сменил на коли, които никога не са имали газова уредба![]()
![]()
Велко, я сподели какво е станало на двигателя на баща ти?горива,искам да го питам,когато са направили първият двигател,имал ли е той опция да се движи на газ???
И затова ти е виновна газоватаТи като не си преглеждаш колата,кой тие крив колега,до сега не съм виждал ей така да изкача свещ
Мога да потвърдя колко хора се качват и карат,като коне без капаци,а че отдолу се ве е спокойно,я мъркуча на спирачките,я нещо друго,тях хич неги интерисува,а после като стане белята,въй какво стана и защо стана,или колата била скапана,а май не е колата,а зад кормилното устройство си е виновно
The_Machine написа:Хихи, Велко, прочети малко и ще видиш, че първите двигатели са работели на природен газ, добит от гнилостни процеси на някаква дървесина мисля...
Бензина е рафиниран далеч по-късно

docros написа:Интересно на какви мисли ,трябва да ме навява:
1.Много се търсят дизели и за това много се предлагат ?
или
2.Който има бензинка ,евентуално на газ,доволен е ,не я продава и обявите за бензинки са по-малко?
barezifranko написа:за кое ?

Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта