Ала-бала. Всеки слага това за което има пари...

stefanbbc написа:здравеите колеги извиняваите че се намесвам вав спора обикновена газова или газов инжекцион .Като гледам снимките на колегата това нее АЕК мотор този модел на снимката доколкото знам е сас рпоменлива геометрия на смукателния колектор и от там идват проблемите с обикновена газова при евентоално гармене има специялни пласмасви дреболиили вав колектора и при евентоален гр1м се трошат. Аз карам АЕК с обикновена газова вече година и 3 месеца и нямам никакви грижи а от кам расход на гас сам много доволен като си знам колко бензин ми гореше бензин-гас извън градско бензин7,7.5литра--8,9 литра гас при нормално каране100-120 сас пуснат климатик. Градско резолтата за този мои мотор и ряско по висок бенин около 10литра на/100км са пуснат климатик. Гас сас пуснат климатик стига до 14 .Но ас сам си доволен като сравнявам цената на гаста и бензина.А доколкото спора за този мотор с обикновена газова или газов инжекцион всеки сам си прави избора от финансова гледна точка.Ас несажалявам че си сложих обикновено газово дори имам на гас по голяма динамика жв ниските обороти дакам 3000-3500 . подобре се истрелвам на гас и от кам наи вискока скорост на определен очастак отсечка на бензин 160км на гас 175км.
theultimate написа:Просто ми е любопитно колко е разликата в цената между истинска (примерно чисто ново Ловато с евросонда) газова уредба с всичките кихалки, симулатори и т.н спрямо нисък клас ГИ? Май май има сметка само ако сложиш някоя турска уредба втора ръка...
Гергин написа:АЕК 15000км. с обикновена газова.
relaxxx написа:Ма още ли я дъвчете тази тема... тя станала на 2 години браво да и е честито.
velinsl написа:Какво означават горните два поста?
Толкова е изминато с "Обикновена АГУ на пълна инжекция" ли? Малко приличат на търг с наддаване.relaxxx написа:Ма още ли я дъвчете тази тема... тя станала на 2 години браво да и е честито.
Има и по-фрапиращи слечаи.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта