Преглед на газова уредба - 20 лева ..а .а грешка 30 лева
- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Re: Преглед на газова уредба - 20 лева ..а .а грешка 30 лева
За 30лв минавам като колата въобще не мърда от пред нас 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте и от мен
Гергин относно въпроса ти за евро сондите марките които ти препоръчвам са брц и томасето. Италянски са и са качествени.Разбира се и цената им е висока около 140 150 лв. с монтажа.Неможе да минеме и без турските варианти като например мимгаз или ферони.Според мен и те си вършат работата не по зле от италянските (казвам го от наблюденията които имам, има доста поставени такива сонди и си работят без проблем ) и цената им е сравнително ниска от 80 90 лв с монтажа. Да ти препоръчам сервизи ама да не излезе като реклама
Ще ти дам само адреси без имена на сервизи ти си ги намери в нета
Единият е на Иван Сусанин №28 в Павлово,a др. е на ул.Васил Кънчев № 34 в Хаджи Димитър,и на ул. Вечерница №11 в Горна Баня.За тези сервизи знам че работят съвестно и се надявам ако отидеш да останеш доволен.Дано да съм ти бил полезен и ако те интересува нещо друго заповядаи 

- bojidar_ka
- Автомобил:
- Двигател:
Да възродя темата .Имам няколко въпроса.Тази година си смених изпарителя сам,сега ще се наложи и евро сонда да си слагъм.Смятате ли че ще ми направят проблем на прегледа (защото сам съм се опериръл
) ,който трябва да направя до средата на март.Имате ли актуална информация за цена на преглед за град Пловдив и да ми препоръчате сервиз къде да мина . Поздрави

- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bojidar_ka написа:Да възродя темата .Имам няколко въпроса.Тази година си смених изпарителя сам,сега ще се наложи и евро сонда да си слагъм.Смятате ли че ще ми направят проблем на прегледа (защото сам съм се опериръл) ,който трябва да направя до средата на март.Имате ли актуална информация за цена на преглед за град Пловдив и да ми препоръчате сервиз къде да мина . Поздрави
Паспорт имаш ли? На колко години ти е бутилката?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз съм за преглед но искам като отида да ми вземат 20 лв да си свършат работата
къде в Бургас да отида не само за стикер а и да я погледнат
къде в Бургас да отида не само за стикер а и да я погледнат
- jarulmo
- Автомобил:
- Двигател:
аз минах за 20 лева в Стара Загора човека на запален двигател ми провери дали изпуска изпарителя и бутилката със някакъв уред за дами спокойно и на мен 

Върни се в “Автогазови уредби”