Преглед на газова уредба - 20 лева ..а .а грешка 30 лева

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Escap3
Автомобил: 280hp TDI
Двигател: 1Z

Re: Преглед на газова уредба - 20 лева ..а .а грешка 30 лева

Мнениеот Escap3 » Пет 12 ное 2010 23:57

За 30лв минавам като колата въобще не мърда от пред нас mhihi

rumen_Evtimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rumen_Evtimov » Вто 16 ное 2010 12:11

Здравейте и от мен :) Гергин относно въпроса ти за евро сондите марките които ти препоръчвам са брц и томасето. Италянски са и са качествени.Разбира се и цената им е висока около 140 150 лв. с монтажа.Неможе да минеме и без турските варианти като например мимгаз или ферони.Според мен и те си вършат работата не по зле от италянските (казвам го от наблюденията които имам, има доста поставени такива сонди и си работят без проблем ) и цената им е сравнително ниска от 80 90 лв с монтажа. Да ти препоръчам сервизи ама да не излезе като реклама :) Ще ти дам само адреси без имена на сервизи ти си ги намери в нета :) Единият е на Иван Сусанин №28 в Павлово,a др. е на ул.Васил Кънчев № 34 в Хаджи Димитър,и на ул. Вечерница №11 в Горна Баня.За тези сервизи знам че работят съвестно и се надявам ако отидеш да останеш доволен.Дано да съм ти бил полезен и ако те интересува нещо друго заповядаи :)

Потребителски аватар
bojidar_ka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bojidar_ka » Пет 18 фев 2011 19:09

Да възродя темата .Имам няколко въпроса.Тази година си смених изпарителя сам,сега ще се наложи и евро сонда да си слагъм.Смятате ли че ще ми направят проблем на прегледа (защото сам съм се опериръл :lol: ) ,който трябва да направя до средата на март.Имате ли актуална информация за цена на преглед за град Пловдив и да ми препоръчате сервиз къде да мина . Поздрави

Потребителски аватар
zdravko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdravko » Пон 11 апр 2011 21:24

bojidar_ka написа:Да възродя темата .Имам няколко въпроса.Тази година си смених изпарителя сам,сега ще се наложи и евро сонда да си слагъм.Смятате ли че ще ми направят проблем на прегледа (защото сам съм се опериръл :lol: ) ,който трябва да направя до средата на март.Имате ли актуална информация за цена на преглед за град Пловдив и да ми препоръчате сервиз къде да мина . Поздрави

Паспорт имаш ли? На колко години ти е бутилката?

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 27 апр 2011 13:57

и аз съм за преглед но искам като отида да ми вземат 20 лв да си свършат работата
къде в Бургас да отида не само за стикер а и да я погледнат

Потребителски аватар
jarulmo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jarulmo » Сря 27 апр 2011 15:19

аз минах за 20 лева в Стара Загора човека на запален двигател ми провери дали изпуска изпарителя и бутилката със някакъв уред за дами спокойно и на мен :beer

Върни се в “Автогазови уредби”