има само един приятен момемнт с метана и той е като зареждаш. Само това

pe6kata написа:абе карането на метан едва ли ще впечатли някой. От бензина по-хубаво няма.
Желязков написа:ДДС чисто и просто е 20% върху всяка данъчна основа- много лесно става като го смяташ 10% + 10%. Т.е. в нашия пример 10,5 без ддс Ще бъде 8,4 (Дс е 2,1 или иначе казано 2Х1,05 - 20%)
И стига си се дървил и ядосвал, просто се успокой няма да ти взема пари за уроци. Третирам те не като враг, а като колега.
pe6kata написа:абе карането на метан едва ли ще впечатли някой. От бензина по-хубаво няма.
Ivan_GT написа:Стига сте спорили.
Пешката е прав,с една и съща сума се минава 50 % повече пробег на метан.
След като той минава с 17-18 лв. 230 км, а аз със съшата сума минавам 160 км. т.е той минава 70 км повече от мен.
70 км. са си кажи речи 50 % от моя пробег.
И въпреки това аз втори път метан не бих сложил на колата си....(ако имам някаква бангия за 1 000 лв. може би)
На бензин със 17-18 лв. ме съмнява да мина 80 км.,а на газ минавам 160 което за мен е задоволително като се вземе в предвид че разлика във вървежа на 2-те горива няма(е има някаква минимална,но само аз си я осещам.Давал съм на приятели да направят една права на бенз. и после същата права на газ.Всеки вика "няма разлика").
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта