Ако ще ходя някъде по-надалеч,тогава вече сипвам повечко бензинец,че не се знае къде може да ми свърши газта и да не остана без нищо накрая

Bai Sando написа:5-10 литра макс.Обикновено малко преди червените чертички стои стрелката.
Ако ще ходя някъде по-надалеч,тогава вече сипвам повечко бензинец,че не се знае къде може да ми свърши газта и да не остана без нищо накраяЗа 70 000 км нямам ядове с помпата,бях я изключил по едно време,но взе да се получава едно заглъхване докато нагнети бензин и я оставах да си работи.За сега не издава някакви звуци,но ако почне ще я изключа.
Каспър написа:С 35 литра бензин карам (полвин резервоар) и като падне до 17 литра (първата черта след резервата при Пежото) доливам пак до полвин резервоар. Избягвам да стигам до резервата която е 7литра. Правя го защото не ми се иска да мъча помпата да върти нон стоп с малко гориво в 70 литра резервоар. А и Пежото смуче яко бензин докато мине на газ така че хич не се застоява.
viksanlg написа:А ако помпата не върти...
muns61 написа:Я кажи как изгаря помпа, която не е включена?:)
genov1 написа:muns61 написа:Я кажи как изгаря помпа, която не е включена?:)
Колега със сигурност имаш много повече опит от мен, и разбираш, но повярвай ми изгаря. Всъщост не изгаря, блокира.
Хора разберете че не въртенето на помпата я съсипва, а стария бензин. Колко човека които карат на бензин сменят помпи :)
Защо само тези които карат на газ смемят помпи.
Вадил тъм точно 3 блокирали помпи от резервоара на моята кола. Винаги причината беше една и съща - много стар бензин.
Бензина като остарее, се изпарява някаква част вода от него, летливите пари, и това което остане, е много силно разяждащо, съсипва маркучи, пластмаси, всичко става на леш. Тва като го засмуче помпата, понеже бензина минава през нея, полепва вътре и става като смола. Ротора блокира, и с клещи не можеш да го завъртиш. И за протокола, спрял съм я помпата от бушона, не върти.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта