Сега:не че говорих за реле на компа но като си се хванал да ти поясня.Като сложих газовото ми сложиха и ламбда емулатор.Компа си трупаше грешки.Ходих насам натам по диагностики и ми казаха че е от дюзата,въпреки че и тя има реле нали,за да превключва газ-бензин.Пък и много теми съм видял тук с трупане на грешки въпреки изключена ламбда...но това е друга тема.Говорех за реле на помпата.
За ТаП-а четох,спорен ефект.При карбуратор може и да има разлика,за АБС мотор едва ли.
Моно инжекциони-гасите ли на газ автомобилите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моно инжекциони-гасите ли на газ автомобилите?
Аз съм с ABS мотор и от опит пиша. Както и да е - не е по темата, да не го бистрим тоя спор за ТАП-а.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Темата е изчерпана,паля на бензин и гася на газ.Пали на четвърт и топла и студена,направо не мога да свикна... 

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:

- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
Iezekil написа:Темата е изчерпана,паля на бензин и гася на газ.Пали на четвърт и топла и студена,направо не мога да свикна...
Лятото изобщо бензин неползвам,1 в месеца я покараи малко да приплакне дюзата на бенз.

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
МНОГО ВАЖНО! ПРОЧЕТИ: Ако лятото имате проблеми с паленето има едно много важно нещо което аз като го научих онемях. Когато е лято, за да запали двигателя е нужно стартера да достигне по високи обороти, отколкото през зимата! Зимата на двигателя му трябват по малки обороти да запали. Звучи странно но факт! Респективно, ако зимата палиш без проблем, обаче като загрее угасиш и не можеш да запалиш - стартера. Лятото пак може да не пали от стартера. Слушайте патило. Може стартера да прави цялата работа.
Върни се в “Автогазови уредби”