Колеги дайте някъв съвет .голфа от гаража гълта като за световно.
Сипах му за 20лв. газ това са приблизително 17.3 литра и след 110 км. колата започна да губи мошност и се наложи повторно сипране на газ.
Кажете къде да погледна или какво да направя за да намаля разхода.
Колата не е ръчкана по простата причина че и неможе много да се ръчка.Карана е предимно ношно време след 20:00. На борд компютъра досега немие показвало по малко от 15 на 100км.
Мерси предварително
Голям разход в града
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мартин написа:Причините за висок разход може да са много. Правен ли ти е реглаж на АГУ-то? Мирише ли на газ в купето?
Ми до колкото знам и е правен реглаж поне от предишния собственик.
В началото като я взех гореше определено по малко.
А за миризмата в купето,досега съм осещал лек мирис но много рядко и съвсем леко да мирише на газ
Ако се наложи реглаж къде да го направя и колко пари да приготвя ?
The_Machine написа:A случайно сондата на бутилката да ти е Ловато?
Заглеждал ли си се колко газ ти остава в бутилката след като започне да придърпва колата?
Газовата бутилка и всичко останало е Ланди Рензо и е слагана в ИТА.
А и поплавъка не показва точно колко газ има в бутилката.Това трябва да ходя д а го оправям
Кажете какво да оправям
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jims написа:Колега ако намериш решение сподели какво е, че и аз съм със същият проблем и до момента всички опити да намеря някакъв изход удрят на камък...
Същата кола със същия двигател и същия разход. Разликата при мен е в газовата уредба - обикновенна "Старгаз"
ОК нямаш проблем.Утре или другиден ще ходя на майстор след това ако има ефект ще ти пиша
Бъди сигурен

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Колега, ако търсиш още инфо
, задай в Търсачката, форум - Автогазови уредби, думата разход, само в заглавието на темите и ще излезе ...
... и отделно тази тема http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=

... и отделно тази тема http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=
- Adolf * VW
- Автомобил:
- Двигател:
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adolf * VW написа:На мен ми дава 18 но аз изминавам едва 2 км разстояние и тя неможе и да загрее
Ми аз лично обикалям из квартала след 20:00 или някъде из центъра.
Карам я не е като данея карам.
Забелязасъм обаче че при палене винаги разхода който ми показва борд компа ми е повече от 25-26. и с продължително каране спада до 16-17 литра но не и по малко
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jims написа:Това с показанията на борда след като я запалиш е нормално. И при мен е така и понякога си стига до 40-50 даже![]()
Проблема при мен е, че ми дава 15 без значение дали много или малко я карам.
Ясно ми е.Аз заредих за 20лв от еко което са 17 литра и изминах 110 км. след което заредих за 10 и измина около 60тина.
Днес обикалях да ходя по газаджии и никои неможа да ми помогне.Ходих първо до Младос - зад Деница после овчакупет - до Италянеца и нахрая в Люлин.
Та понеже съм бил с компютър или там както му се вика на Ланди а те правили диагностика само на Ловато

Някой да знае къде правят диагностика на АГУ на Ланди да каже че съм го закъсал якоо
ПС. Нали колата започва да придърпва след 2 000 обората когато газта свършва и така се разбира кога трябва да заредиш ?
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Автогазови уредби”