евро клапан

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

евро клапан

Мнениеот zdravko_jett » Чет 29 сеп 2011 21:43

понеже днес ми казаха че преди да преминеш преглед на газовата трябвало задължително да имаш евро клапан иначе не пускат,виждал съм такава бутилка нова и клапана е свързан към другия клапан отпред(ако не се лъжа) нз точно какво е устройството дали върви заедно със сондата или са по отделно а има и друго след 1година ми изтича годноста на бутилката може ли аз да си закупя бутилка сонда клапан и др дето трябва и д аси ги монтирам понеже съм запознат и мога а и в сервизите ще ме товарят доста повече после как става работатат с документите трябва ли допълнително нещо да се заплаща а може ли само да си закупя сонда с евроклапан и аз да си го монтирам щем ина ли преглед,нека някой по запознат д ами обясни,знам че в пункта за прегледа ще ме омаят

Потребителски аватар
Todrias
Автомобил: Volkswagen Jetta 2
Двигател:
Контакти:

Re: евро клапан

Мнениеот Todrias » Пон 03 окт 2011 20:25

Колеги мен също ме интересува проблема с евроклапана, защото ми изтича срока за техниическия, а трябва да го монтирам. Ако отида в дадения сервиз, където ще правя техническия - там могат ли да го монтират и направо да направят технически или първо трябва да се разправям с клапана и след това да търча за технически?

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 03 окт 2011 21:16

Потрайте още малко ако е възможно.Предвиждат се големи промени в закона.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Пон 03 окт 2011 21:18

И какви ще са тези промени?нама да искат евро сонди ли?
до колегата: щом бутилката ти е стара изчакай докато дойде време за смяна и купи всичко наведнъж.самата сонда в бутилката има клапан вграден.нищо не е отделно.има кабел който отваря когато ключето е в положение газ и затворен в другите положения и съответно когато колата не работи.

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 03 окт 2011 21:35

Не мога да гадая.Въпросите към Министерството на транспорта.В момомента се проучват практиките в страните от Европейския съюз приели рагламента по регулацията.

zdravko_jett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_jett » Пон 03 окт 2011 21:50

тъи си мотат и цакат народа с тея законита евро клапани та щуротии,клапан който когато трябва сигурно няма да се задейства, мога ли аз да си поръчам бутилката (има доста онлайн магазини)и да монтирам ще ми трябва ли документ от сервиз за регистрирането в пункта за прегледите както е при ново монтиране на цяла газова система

landir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landir » Пон 03 окт 2011 22:10

В момента действащия закон няма да го коментирам.Идва нов който е в зародиш.По добре потрай така и така никой не го съблюдава.Ще се съобразиш с новия като влезе в сила.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 04 окт 2011 9:17

Върни се в “Автогазови уредби”