евро клапан
-
- Автомобил:
- Двигател:
евро клапан
понеже днес ми казаха че преди да преминеш преглед на газовата трябвало задължително да имаш евро клапан иначе не пускат,виждал съм такава бутилка нова и клапана е свързан към другия клапан отпред(ако не се лъжа) нз точно какво е устройството дали върви заедно със сондата или са по отделно а има и друго след 1година ми изтича годноста на бутилката може ли аз да си закупя бутилка сонда клапан и др дето трябва и д аси ги монтирам понеже съм запознат и мога а и в сервизите ще ме товарят доста повече после как става работатат с документите трябва ли допълнително нещо да се заплаща а може ли само да си закупя сонда с евроклапан и аз да си го монтирам щем ина ли преглед,нека някой по запознат д ами обясни,знам че в пункта за прегледа ще ме омаят
- Todrias
- Автомобил: Volkswagen Jetta 2
- Двигател:
- Контакти:
Re: евро клапан
Колеги мен също ме интересува проблема с евроклапана, защото ми изтича срока за техниическия, а трябва да го монтирам. Ако отида в дадения сервиз, където ще правя техническия - там могат ли да го монтират и направо да направят технически или първо трябва да се разправям с клапана и след това да търча за технически?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Потрайте още малко ако е възможно.Предвиждат се големи промени в закона.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И какви ще са тези промени?нама да искат евро сонди ли?
до колегата: щом бутилката ти е стара изчакай докато дойде време за смяна и купи всичко наведнъж.самата сонда в бутилката има клапан вграден.нищо не е отделно.има кабел който отваря когато ключето е в положение газ и затворен в другите положения и съответно когато колата не работи.
до колегата: щом бутилката ти е стара изчакай докато дойде време за смяна и купи всичко наведнъж.самата сонда в бутилката има клапан вграден.нищо не е отделно.има кабел който отваря когато ключето е в положение газ и затворен в другите положения и съответно когато колата не работи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да гадая.Въпросите към Министерството на транспорта.В момомента се проучват практиките в страните от Европейския съюз приели рагламента по регулацията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
тъи си мотат и цакат народа с тея законита евро клапани та щуротии,клапан който когато трябва сигурно няма да се задейства, мога ли аз да си поръчам бутилката (има доста онлайн магазини)и да монтирам ще ми трябва ли документ от сервиз за регистрирането в пункта за прегледите както е при ново монтиране на цяла газова система
-
- Автомобил:
- Двигател:
В момента действащия закон няма да го коментирам.Идва нов който е в зародиш.По добре потрай така и така никой не го съблюдава.Ще се съобразиш с новия като влезе в сила.
Върни се в “Автогазови уредби”