пробката за източване на изпарителя от долу ли се намира как се отвива цялата ли трябва да се развие или няколко оборота

Fand написа:Малии, на 6 г. ... На колко км. се равнява това? Моя изпарител е същия и преди го карах на Толедо със същия двигател като твоя. Не че не може да да изкара много, но поне филтъра да се почиства всяка година. Като за начало може да отидеш на газаджия да ти врътне винта или си го врътни сам. В случая трябва да се навие, за да намалиш дебита. Пробвай с 1/4 или 1/2 оборота. Има и един винт (байпас) който също се настройва, но пробвай само с големия на първо време. Ако колата ти харчи нормално, може и да не сменяш мембрани още.
automan написа:Fand написа:Малии, на 6 г. ... На колко км. се равнява това? Моя изпарител е същия и преди го карах на Толедо със същия двигател като твоя. Не че не може да да изкара много, но поне филтъра да се почиства всяка година. Като за начало може да отидеш на газаджия да ти врътне винта или си го врътни сам. В случая трябва да се навие, за да намалиш дебита. Пробвай с 1/4 или 1/2 оборота. Има и един винт (байпас) който също се настройва, но пробвай само с големия на първо време. Ако колата ти харчи нормално, може и да не сменяш мембрани още.
ми за 6 години около 60000км. не знам много ли са ?ама кой винт трябва да завия този за оборотите ли или долу за източването, не ми стана ясно
automan написа:Fand написа:Малии, на 6 г. ... На колко км. се равнява това? Моя изпарител е същия и преди го карах на Толедо със същия двигател като твоя. Не че не може да да изкара много, но поне филтъра да се почиства всяка година. Като за начало може да отидеш на газаджия да ти врътне винта или си го врътни сам. В случая трябва да се навие, за да намалиш дебита. Пробвай с 1/4 или 1/2 оборота. Има и един винт (байпас) който също се настройва, но пробвай само с големия на първо време. Ако колата ти харчи нормално, може и да не сменяш мембрани още.
ми за 6 години около 60000км. не знам много ли са ?ама кой винт трябва да завия този за оборотите ли или долу за източването, не ми стана ясно
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта