скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2
- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2
колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн 

- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2
Persin написа:колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн

- Persin
- Автомобил:
- Двигател:
Persin написа:колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн
хаиде бе колегиии никои ли нее сменял таkъв пръстен

- greenmoon
- Автомобил:
- Двигател:
Що не провериш по магазините за строителни материали.Газаджията моя пръстен го изнамери някъде от халето и го сложи малко с напасване та си мисля по тоя повод,че не ще да е някакъв специален пръстен-отиваш в магагазина и мериш.Успех!
Върни се в “Автогазови уредби”