скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2

Мнениеот Persin » Вто 06 ное 2012 21:08

колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн :beer

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Re: скъсан гумен пръстен между карбуратор и филт.кутия-голф-2

Мнениеот Persin » Вто 06 ное 2012 22:34

Persin написа:колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн :beer

:idea:

Потребителски аватар
Persin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Persin » Сря 07 ное 2012 17:48

Persin написа:колеги скъса ми се гумения пръстен които уплътнява да не смуче въздух между филт.кутия и карбуратора,при това положение колата няма ниски убороти и гасне,интересува ме от къде мога да си го закупя,че така не е работа,дали го има по магазините където продават части за газови уредби,моля които е компетентен по въпроса да ми пише,предварително благодаря,забравих да спомена,че колата е голф-2 1.6 пн :beer

хаиде бе колегиии никои ли нее сменял таkъв пръстен :oops:

Потребителски аватар
greenmoon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот greenmoon » Съб 10 ное 2012 10:05

Що не провериш по магазините за строителни материали.Газаджията моя пръстен го изнамери някъде от халето и го сложи малко с напасване та си мисля по тоя повод,че не ще да е някакъв специален пръстен-отиваш в магагазина и мериш.Успех!

Върни се в “Автогазови уредби”